Praní pracovních oděvů nechte na specializované prádelně

Praní pracovních oděvů nechte na specializované prádelně

Je spousta zaměstnání, která vyžadují speciální pracovní oděv. Zaměstnanci ho pak většinou fasují. Někdy se o něj pak musí starat sami, jindy se firma stará i o čištění skvrn. Málokterá společnost však oděvy pere sama. Většinou nechávají tuto činnost na odbornících.

Jedním z odborníků je i Prádelna a čistírna ze Žďáru nad Sázavou na Vysočině. Ačkoliv sídlí v relativně malém městě, má zakázky z celé republiky. Zakázky totiž zvládá převzít i v Praze, Brně a městech v okolí dálnice D1. Doprava je přitom zdarma, svoz a rozvoz zajišťují skříňové vozy značek MAN a IVECO.

Oděvy pro celou firmu čisté do 24 hodin

Žďárská prádelna a čistírna pracuje ve dvousměnném provozu, díky čemuž je schopná zakázky realizovat do 24 hodin. Během jednoho dne tedy můžete mít čisté oděvy pro celou firmu. Každou zakázku přitom zpracovávají samostatně, takže se určitě nestane, že by se oděvy pomíchaly s jiným prádlem. To by odporovalo hygienickým zásadám.

Pro průmyslové praní prádla se v prádelně a čistírně používají osvědčené přípravky, které jsou schopné odstranit i skvrny od oleje. Čištění a praní těmito přípravky je vhodné i pro nehořlavé, antistatické či neprašné prádlo. Poradí si opravdu se vším.

Udrží oděvy čisté a funkční

Prádelna a čistírna ze Žďáru nad Sázavou se o pracovní oděvy postará kompletně. Kromě praní a čištění je samozřejmostí mandlování, sušení a žehlení. Pod vysokými teplotami se oděvy dobře vydezinfikují.

Dále je možné domluvit si i drobné opravy a úpravy. V prádelně zaměstnávají také šikovné švadleny, které si poradí se zkrácením nebo výměnou knoflíků. V případě potřeby zvládnou dokonce barvení textilu.

Ceny za praní i chemické čištění oděvů najdete na webových stránkách prádelny: www.pradelna-zdar.cz. Pokud však plánujete využívat jejich služeb pravidelně, určitě se ozvěte a domluvte individuálně.

Článek Praní pracovních oděvů nechte na specializované prádelně byl publikován 22. září 2019 v 20.45 v rubrice Pánská móda. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...