Proč si čas od času přerovnat šuplík se spodním prádlem

Sponzorované odkazy:

Proč si čas od času přerovnat šuplík se spodním prádlem

Pandemická doba nám ukázala, že je důležité mít dostatečné množství oblečení, ponožek a spodního prádla. Málokomu se chtělo objednávat ponožky a spodní prádlo přes internet. Nejen kvůli velikosti, ale také protože není ekonomické objednávat trenýrky za tři sta korun a zaplatit polovinu této částky za poštovné.

Občas si kupte novou podprsenkuObčas si kupte novou podprsenku

Spousta lidí má pocit, že na spodním prádle nezáleží, protože není vidět. Ale spodní prádlo má nejen klasickou základní funkci, ale například podprsenky jsou velice důležité pro zdraví ženských ramen, krční a hrudní páteře. Nepadnoucí podprsenka může způsobit potíže s pohybovým aparátem a dokonce i nekonečné bolesti hlavy.

Mějte i luxusní kouskyMějte i luxusní kousky

Generální úklid

Vyhraďte si jedno odpoledne a roztřiďte si spodní prádlo. S klasickým oblečením to jistě děláte každou sezónu, ale na prádlo se tak nějak zapomíná. Všechny kousky, které jsou oprané, mají vytahané gumičky, či jsou nedejbože děravé nekompromisně vyhoďte. Spodní prádlo nestojí balík a pro váš pocit při nošení je důležité, abyste měli prádlo v pořádku. Věděla jste, že dokonale padnoucí podprsenka vám může opticky ubrat až pět kilogramů? Čím to je? Kvalitní podprsenka vás nebude nutit hrbit, budete chodit napřímeně, bříško bude se zvednutým poprsím vypadat užší a delší, takže se investice do opravdu kvalitní podprsenky vyplatí.

Jaké kalhotky vybrat?Jaké kalhotky vybrat?

Jaké vybrat kalhotky?

Takové, které při praní snesou vyšší teploty. Na každodenní nošení jsou ideální dokonale padnoucí prodyšné – nejlépe bavlněné, či bambusové – kalhotky, které snesou při praní teplotu alespoň šedesát stupňů. Má to svůj důvod. Pomohou vám předcházet dyskomfortu a výtokům. Bavlněné a bambusové spodní prádlo není příliš sexy, ale je vzdušné, pohodlné a zdravé.

PodprsenkyPodprsenky

Sexy prádlo

Samozřejmě se nemusíte vyhýbat tangám, či krajkovým boxerkám, ale ty si nechte na zvláštní příležitosti. Většinou se dají prát maximálně na čtyřicet stupňů a to přímo nahrává tomu, že takové prádlo je doslova líhní pro bakterie.

Sexy prádlo noste pro intimní chvíleSexy prádlo noste pro intimní chvíle

Článek Proč si čas od času přerovnat šuplík se spodním prádlem byl publikován 26. července 2021 v 09.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...