Trendy v módě pro zimu 2021 - 2022

Sponzorované odkazy:

Trendy v módě pro zimu 2021 - 2022

Letošní zima ještě bude s pachutí koronaviru. Ale to neznamená, že byste měli zanevřít na módu a přestat sledovat to, co je in. I když nám vzhled trošku kazí povinné nošení respirátorů. S tím moc nenaděláme. V módě i nadále hraje prim pohodlí a komfort. Co tedy letos v zimě nosit?

Trendy na zimuTrendy na zimu

Určitě se netoulejte po ulici pouze v teplácích a mikině. Zkuste nejnovější trend, kterým jsou velmi výrazné pleteniny. Oversized svetry, které vypadají, jako by nám je před chvílí dopletla babička, to je to pravé. Klidně i ty vánoční se sněhulákem anebo se sobem.

Kalhoty, zimní šaty a sukně jsou volné, dlouhé a ležérní. Společnost je sešněrována nejrůznějšími opatřeními a my potřebujeme volnost. Pohodlné oblečení z úpletů, pletenin a bavlny, volné kalhoty, nesoukejte se k nim do vysokých kozaček, ale volte i pohodlné botky.

Svetry a pohodlíSvetry a pohodlí

Vystoupit z davu se nebojte pomocí neobvyklých barev, které najdete v kolekci u Diora. V módě je opět vrstvení a nezvyklá kombinace zdánlivě nekombinovatelných kousků.

Překvapivě se lidé odvrací od konfekce a nechávají si šít oblečení u švadlen. Klidně i podle svého návrhu a představ. Snaha být originální za každou cenu je nutí najít si svého krejčového, či švadlenu.

Monochromatický look má své dozvuky, ale už není tak přísný. Kalhoty mají vyšší pas, ale širší nohavice, skinny džíny jsou už dávno v propadlišti dějin. Stejně sluší jen těm, které mají dokonalé nohy.

Zachumlejte seZachumlejte se

Lyžařská móda – oblečení, které byste si vzali do baru na sjezdovku, se nyní nosí do ulic, ušanky, naducané zimní bundy, outdoorové boty, letos je vše povoleno. Heslo letošní zimy je teplo a komfort. A ať už si vyrazíte postavit sněhuláka, anebo půjdete pouze na pochůzky po městě, nemusíte nad tím příliš přemýšlet.

Estetické oko možná zapláče, ale všichni doufejme, že jaro donese do šatníku více barev a do našich životů konečně povzbuzení v podobě rozvolnění všech těch opatření. Nezbývá než si držet pěsti a než se dočkáme jara se zachumlat do měkoučkého svetru a pořádné bundy.

Článek Trendy v módě pro zimu 2021 - 2022 byl publikován 1. prosince 2021 v 09.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...