Kožené kalhoty nesmí chybět ve vašem šatníku

Sponzorované odkazy:

Kožené kalhoty nesmí chybět ve vašem šatníku

Pokud nevyznáváte veganský životní styl, určitě se u vás v šatníku najdou kožené kalhoty. Tím spíše v poslední sezóně, kdy začaly být v módě kožené legíny a kožené kalhoty a bundičky. O tom, jak kombinovat jednotlivé druhy těchto kousků jsme již psali. Věděli jste, že nošení kožených kalhot v zimě má svá specifika?

Dámské kožené kalhotyDámské kožené kalhoty

Už jenom proto, že vám v nich může být pocitově chladněji. Nikdy nekombinujte hnědé kožené boty a černé kožené boty a naopak. Pokud jde o kůži, nejlépe vypadá ve spojení stejných odstínů. Někomu se může zdát kožené oblečení příliš rockerské a odvážné. Nikdo však netvrdí, že musíte mít ocvočkovaný křivák, a být oblečení v kůži od hlavy až po paty.

KůžeKůže

Jak kůži kombinovat?

Směle se dá tvrdit, že pokud je kožený kousek oblečení nakombinován s citem a smyslem pro detail, může být i součástí vysoce elegantního šatníku.

Napodobeniny kůže

Pokud chcete být přeci jen přívětivější k přírodě, můžete si pořídit kalhoty z umělé kůže, která bude jednodušší na údržbu i ohleduplnější k zvířatům. Jsou však vlastnosti pravé kůže, které ta umělá nikdy nenahradí, třeba její specifická vůně a přizpůsobivost. Kalhoty z umělé kůže jsou přeci jen méně pružné a odolné.

Než se vydáte do obchodu pro kožené kalhoty, pečlivě si prohlédněte šatník a botník, abyste věděli, zda se vám vyplatí si pořídit černé kožené kalhoty, anebo vám do skříně bude pasovat kůže hnědá, béžová, či burgundy.

Kožené kalhoty musí přiléhatKožené kalhoty musí přiléhat

Vysoká pořizovací cena

Pořízení kožených kalhot je jednorázovou investicí. Oproti tomu napodobeninu kůže, seženete i o několik tisíc korun levněji.

Kožené kalhoty v létě

Určitě si kožené kalhoty budete moci obléci i v létě, ale spíše v chladnějších dnech, kůže udržuje teplo, proto se v takových kalhotách budete více potit.

Foto: Pixabay.com https://cz.pinterest.com/…21518406450/

Článek Kožené kalhoty nesmí chybět ve vašem šatníku byl publikován 17. ledna 2022 v 08.00 v rubrice Dámská móda a Pánská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...