Pohodlí a volnost vám poskytnou podprsenky bez kostic

Sponzorované odkazy:

Pohodlí a volnost vám poskytnou podprsenky bez kostic

O tom, jak si vybrat tu správnou podprsenku, jsme již psali, ale nakonec jsou všechny ženy rády, když přijdou domů a podprsenku sundají. Není vhodné celé dny ňadra trápit omezující podprsenkou. Na doma se hodí sportovní podprsenky a podprsenky bez kostic.

Sportovní podprsenkySportovní podprsenky

Kostice samozřejmě prsa drží lépe na požadovaném místě, snadněji zabrání ňadrům v poskakování a nás pak i méně bolí záda. Zejména dámy více obdařené. Ale doma je důležité pohodlí a tak si pod tričko na doma všechny ženy rády oblečou podprsenku, jejíž ramínka se nezařezávají do ramen a kostice nezpůsobí otlačeniny, ani když se pustíme do náročného jarního úklidu.

Doma dbejte na pohodlíDoma dbejte na pohodlí

Přestože prsa vybadají v podprsence s kosticemi kulatější, plnější a jsou výše, podprsenka bez kostic nabízí také své výhody. Jednou z nich je určitě to, že vám z takové podprsenky nikdy nevyleze kostice do podpaží a nebude vás nepříjemně řezat. I při praní podprsenky bez kostic nemusíte brát takové ohledy na její konstrukci.

Podprsenky bez kostic vás nikde nebudou tlačit, skvěle obejmou hrudník, většinou jsou vyrobeny z přírodního materiálu, takže se v ní ani tolik nepotíte. Jsou tak skvělými společnicemi pro maminky na mateřské, které mají aktivní děti, na lenošení na gauči, ale i na úklid a procházky.

I hezké prádlo může být bez kosticI hezké prádlo může být bez kostic

Pro menší velikosti ňader se i některé sportovní podprsenky vyrábí bez kostic. To je pokrok, protože si nikdo nechce při běhání a cvičení v posilovně neustále porovnávat košíčky a popotahovat ramínka. Díky novým materiálům a střihům se dá dosáhnout i push up efektu i v podprsence bez kostic.

Je jen na vás, zda máte ráda na těle krajku a zvolíte obyčejnou krajkovou podprsenku bez kostic, nebo si vyberete podprsenku bez kostic, ale s vypodloženými košíčky. Aktivní ženy dají přednost hladkým podprsenkám sportovního střihu, které opravdu nikde nepřekáží.

Článek Pohodlí a volnost vám poskytnou podprsenky bez kostic byl publikován 28. března 2022 v 08.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...