Barevné trendy pro letošní podzim

Sponzorované odkazy:

Barevné trendy pro letošní podzim

Léto se s námi pomalu loučí a vás jistě zajímá, v jakých barvičkách si máte kupovat oblečení, abyste byla trendy pro letošní podzimní sezónu.

Co se letos na podzim nosí?

V podstatě vše od minisukní přes midisukně, stále jsou in i kožené bundičky v motorkářském stylu, boty na platformách. Nejnovější výstřelky si ani nepořizujte, stejně se již na ně na jaře ani nevzpomene. Raději investujte do nadčasových kousků vyrobených z kvalitních materiálů, které doplní váš základní šatník. Jako vždy se na podzim na výsluní pozornosti budou hřát trenčkoty, nejoblíbenější je již po desetiletí ten v klasické velbloudí barvě.

Letos se na podzim předpokládá návrat rebelského stylu, kde hraje prim černá a tak trošku EMO styl a kombinace zdánlivě nekompatibilních kousků. Kdy se k elegantním šatičkám oblečou legendární Martensky, aby celý look rozbily. Vrací se i trend pánských kravat v dámském šatníku, kterou doplníte bílou blůzkou a černou koženou bundou s cvočkami.

Rudá červená se těší na podzim do ulic, zejména v podobě křiklavě červených doplňků, jež přitáhnou pozornost. Utíkejte tak do obchodu pro červený baret, červené kožené rukavice, červený pásek, či pro červené lakované boty. Červená se netradičně bude ladit s béžovou a velbloudí barvou.

Modrá a podzim?

Netradičně letos na podzim také musíme sáhnout po oblečení v modré barvě s ledovými podtóny. Tuto barvu měli na přehlídkách módní domy jako Fendi a Hermès. Také ji kombinovali s velbloudí a béžovou barvou, doplňky se objevovaly velmi netradiční – zářivě růžové kabelky, pudrově růžové kravaty, hnědé boty. Dá se předpokládat, že trendy bude i monochromatický look – obléci si modrou od hlavy až k patě. V přírodě zabarvené do zemitých tónů modrá barva velmi vynikne.

Šafrán patří k podzimu

Už po několikátou sezónu se objevuje hořicová barva a šáfránová, která byla po dlouhá léta vnímána jako velmi nehezká, přitom, když oblečení v barvě šafránu nakombinujete se šedou, či zářivě bílou barvou, vypadá velmi hezky.

Článek Barevné trendy pro letošní podzim byl publikován 12. září 2022 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...