Proč (ne)nosit průhledné topy?

Sponzorované odkazy:

Proč (ne)nosit průhledné topy?

Pokud sledujete dění mezi celebritami a čerpáte na červeném koberci a během společenských událostí vyšší společnosti i módní inspiraci, jistě jste zaznamenala, že čím dál častěji jsou k vidění ženy, jež mají oblečeny průhledný top.

Pod ním se často rýsuje velmi výrazná podprsenka, odvážné ženy mají pouze přelepené bradavky. To si asi netroufnete, ale pokud vás i přesto láká tento trend vyzkoušet, poradíme vám jak na to.

Zastavme se u spodního prádla

Pokud jde o průhledné topy, nesmíte zapomenout na to, že pod ně patří kvalitní a udržované spodní prádlo. Nejlépe v barvě průhledného topu, případně tělové. Mít černý průhledný top a křiklavě červenou podprsenku je jednoduše módní trapas a možná by vám jej odpustili na diskotéce. Stydíte-li se, můžete si pod průhledný top obléci braletku, jež toho zakryje trochu více, případně crop top, anebo tílko se špagetovými ramínky v barvě topu.

Vězte, že nemusíte mít v šatníku každý nejnovější módní trend, proto, máte-li větší bříško, tento trend přenechte štíhlejším ženám.

Méně je více

A to platí i v případě průhledných topů. Pokud chcete působit sexy, ale nikoliv vulgárně, nenoste průhledný top s koženou sukní, kalhotami, či s leopardím vzorem, v takovém outfitu nenoste síťované punčochy, příliš nápadné módní doplňky. Jinak by si vás mohli lehce splést s ženou lehkých mravů.

Připadáte-li s v průhledném topu jako „nahá“, můžete jej doplnit sáčkem, či blejzrem, popřípadě džínovou bundičkou, pokud se chystáte na nějakou neformální akci.

Nenoste průhledné topy do kanceláře, do zaměstnání se opravdu toto oblečení nehodí. Netroufáte-li si na velmi průhledný top, jež je průsvitný úplně všude, zvolte topy, které mají například pouze průhledná záda, průstřihy, či oblast dekoltu.

Foto: https://cz.pinterest.com/…70595023243/ https://cz.pinterest.com/…45925584114/ https://cz.pinterest.com/…86176320071/

Článek Proč (ne)nosit průhledné topy? byl publikován 31. října 2022 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...