I na podzim můžete vyčnívat z davu - díky doplňkům

Sponzorované odkazy:

I na podzim můžete vyčnívat z davu - díky doplňkům

Znáte staré rčení, že pro krásu se musí trpět? Ale nemusí. Rozhodně vám nemusí být zima, abyste na podzim vypadala elegantně a sexy. Jen si stačí trochu pohrát s kousky ve vašem šatníku. Nevěříte?

I z obyčejné sukně můžete udělat podzimní, stačí ji doplnit nízkými kozačkami, ve kterých schováte teplejší ponožky a punčochami. Punčochy jsou samy o sobě velice ženským prvkem. Ať již dáváte přednost „silonkám“, či silnějším akrylovým punčochám, vždy budete vypadat skvěle. Móda je nyní velice benevolentní, takže si můžete vybrat punčochy se vzory, které dokáží pozvednout jakýkoliv, byť sebeobyčejnější outfit. Třeba obyčejné jednobarevné pouzdrové šaty ve spojení se vzorovanými punčochami budou vypadat velice žensky.

Nemusíte si kupovat klasické pleťové, hnědé, či černé punčochy, zvolte jednobarevný outfit a můžete jej „rozbít“ právě barevnými punčochami. Máte-li pěkné nohy, nemusíte se je stydět ukázat ani na podzim.

Ostatně doplňky na podzim hrají prim. Co takhle zajímavý baret, anebo rukavičky. Ty také nemusí být pouze pletené. Investujte trochu více financí a kupte si dobře padnoucí kožené rukavice. Mohou být zdobené – pálením, dírkováním, fantazii se meze nekladou. Nemusí být také černé. Když zvolíte klasickou podzimní barvu – třeba bordó, okrovou, či hnědou, budete mít zaručeno, že vám budou každý podzim ladit k oblečení.

I roláky, které k podzimu patří, mohou být hřejivé a přitom tenké a podtrhující postavu. Ve svém šatníku byste měla mít roláky v základních barvách, jež půjdou snadno kombinovat – tedy bílý, béžový, šedý, či černý. Chybu neuděláte, pokud si pořídíte rolák červený. Když si k němu namalujete rty rtěnkou ve stejné barvě, bude z vás rázem podzimní femme fatale.

Zbytek líčení a oblečení pak musí být samozřejmě střízlivější, ale uvidíte, že se po vás muži budou otáčet.

Na podzim často také prší, proč si z deštníku neudělat další doplněk, který podtrhne váš outfit? Nechte letos nudný černý deštník doma ve skříni a pořiďte si nějaký veselejší, který bude na ulici k nepřehlédnutí.

Článek I na podzim můžete vyčnívat z davu - díky doplňkům byl publikován 14. listopadu 2022 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...