Než si půjdete do výprodeje pro zimní kabát

Sponzorované odkazy:

Než si půjdete do výprodeje pro zimní kabát

Zimní bundy a kabáty jsou v našich podmínkách neopomenutelnou součástí garderoby. Minimálně od listopadu do února je nosíme dnes a denně, a tak se není čemu divit, že dostávají zabrat a je nutné je střídat a také jich vlastnit několik, abyste měli dostatek oblečení ve dnech, kdy hustě sněží, či prší.

Hlavní sezóna prodeje zimních kabátů je v podstatě za námi, po Vánocích se dají očekávat velké slevy na neprodané zimní zboží, proto se zamyslete, zda váš zimní šatník nepotřebuje obměnu a neměla byste si za peníze, jež najdete pod stromečkem nějaký ten kabát koupit.

Namítáte, že když si v lednu koupíte kabát, bude „z módy“ a nikdo další rok nebude chtít nosit loňský model. Tak jinak, vydejte se na výprodeje a ulovte si tam značkový, kvalitní a nadčasový kabát, který nemá tzv. „módní“ prvky a bude tak in i klidně za deset let. Ukažme si to třeba na příkladu buřtíkatých zateplených kabátů, ty se co čtyři roky vrací do módy, či upadají do zapomnění. Ty rozhodně nemáme na mysli. Hodí se sice na dovádění ve sněhu s dětmi, či na obyčejné pochůzky po městě, nebude vám v nich zima na ledviny, ale parádu s nimi moc neuděláte, protože v podstatě nesluší nikomu, přidávají kilogramy navíc a působí infantilně.

Kupte si pořádný zimní kabát pro dámy, je jedno že za něj necháte v obchodě i několik tisícovek, ale dobře padnoucí zimní kabát je klíčovým prvkem vašeho zimního oblečení. Kabát dělá v zimě první dojem. Volte kvalitní materiály, vlnu, kašmír, popřípadě směsi těchto materiálů. Přednost dejte klasickému střihu kabátu, dobře ušitému, všímejte si i drobných detailů, jako jsou záševky, kvalita stehů a knoflíků, jak jsou ušité rukávy.

Střih zvolte takový, aby lichotil vaší postavě, ignorujte trendy a kupte si kabát, který vám bude slušet a podtrhovat vaše přednosti a schová nedostatky.

Článek Než si půjdete do výprodeje pro zimní kabát byl publikován 19. prosince 2022 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...