Kožené sukně k jaru neodmyslitelně patří

Sponzorované odkazy:

Kožené sukně k jaru neodmyslitelně patří

Kožené sukně vypadají velmi stylově nejen v časopisech a na módních přehlídkách, ale mnoho žen se bojí koupit tento kousek oblečení, protože neví, jak si vybrat správný model, aby lichotil jejich postavě a ani nevědí, s čím kožené sukně kombinovat.

Nelamte si hlavu a zajděte si do obchodu pro koženou sukýnku, protože si k nim můžete vzít v podstatě cokoliv. Nyní v předjaří mají výhodu, nebude vám v nich zima.

Navíc kožené sukně působí velice elegantně (pokud vynecháte modely opatřené cvočkami, které jsou určeny na rockový koncert).

Pouzdrová, či tužková sukně je dlouholetou stálicí, co se týče kožených sukní. Je vhodná pro jakýkoliv věk a typ postavy. Hodí se i do kanceláře a na obchodní schůzky, pokud ji zkombinujete s halenkou a odpovídajícím sakem, či blejzrem. Vynesete ji i na slavnostní příležitosti.

Kožená áčková sukně je také z těch, které lichotí všem typům postavy, navíc vám opticky prodlouží nohy.

Skládaná (plisovaná) kožená sukně bude slušet především mladým dívkám, protože přidává kilogramy navíc a vyžaduje opravdu velmi štíhlé nohy.

Kožená sukně v kombinaci s krajkou vypadá velice žensky, není vhodná pro běžné nošení do kanceláře, tam by mohla působit velmi neformálně až vulgárně, protože přitahuje příliš pozornost, ale na rande, či kávu s kamarádkou bude tato sukně to pravé.

Kožené sukně se vyrábí v mnoha barevných provedeních – od vínové, lahvově zelené, až po hnědou a černou. Nejoblíbenější je v černé barvě, nejsnadněji se kombinuje, a můžete ji nosit opravdu s čímkoliv. Od kecek, přes lodičky, oversized svetrem, či elegantním sáčkem, vždy vynikne její krása.

Hnědé kožené sukně si rozumí s bílými halenkami a modrými topy – podtrhnou krásu materiálu sukně.

Bílá kožená sukně se tak často v ulicích nevidí, to je ale velká škoda. Působí vysoce elegantně a slavnostně. Není příliš praktická, ale pokud budete mít možnost si někde koupit bílou koženou sukni, určitě si ji pořiďte, nikdy nevyjde z módy a nebudete litovat, že ji doma ve skříni máte.

Vínová sukně se nejlépe kombinuje s jednobarevnými košilemi a halenkami nejlépe pastelových odstínů, či bílým nebo černým rolákem. Barva sukně sama o sobě přitahuje velmi pozornost a nevýrazné topy celý rok opticky vyrovnají.

Foto: https://cz.pinterest.com/…41696000613/ https://cz.pinterest.com/…82386441167/ https://cz.pinterest.com/…61083794133/ https://cz.pinterest.com/…89088811643/ https://cz.pinterest.com/…47691338194/

Článek Kožené sukně k jaru neodmyslitelně patří byl publikován 27. února 2023 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...