Jaké doplňky nosit k podzimním outfitům?

Sponzorované odkazy:

Jaké doplňky nosit k podzimním outfitům?

Pokud čtete naše stránky, určitě víte, že žádný outfit není dokonalý, nemáte-li k němu patřičné doplňky. Víte, jaké doplňky jsou letos v kurzu?

Určitě to jsou velké hřejivé šály, o tom jsme již ostatně psali. Zdálo by se, že vybírat podzimní doplňky je trošku složitější, ale není to pravda. Kdo například řekl, že se sluneční brýle musí nosit jenom v létě? Vidíte, i na podzim s nimi uděláte parádu.

Šátky nemusíte nosit na podzim pouze na krku, ale můžete si jimi ozdobit účes, či je svázat ve stylu pin-up girls, které znáte z plakátu. Hedvábný šátek zapletený v copu je zajímavým módním akcentem. Skvělým módním doplňkem jsou na podzim i rukavice, ať již pletené, či kožené. Výběr necháme na vás, ale dávejte si při jejich výběru pozor, snažte se koupit takové, jež se vám budou hodit ke kabátu, či bundičce.

Tradičně jsou a podzim oblíbené nejrůznější druhy punčoch, či punčocháčů, vyzkoušet můžete také podkolenky se zajímavým vypleteným vzorem. A rozhodně se letos nebojte barviček. Máte-li pěkné nohy, není důvod je přestat na podzim ukazovat.

Letos jsou v módě metalické boty, proto co se týče kabelek, většina návrhářů doporučovala zdobné kabelky, které připomínají psaníčka, jež se nosí na ples. Džíny a stříbrné psaníčko do ruky? Proč ne! Nezapomínejte na podzim ani na náramky. Nevadí, že pod kabátem nebudou vidět. Některé dámy jsou odvážné a nosí je i na kabátu (pokud jejich rozměr dovoluje). Zkuste si pohrát s nejrůznějšími náramky. Dokáží velice pěkně ozdobit outfit a přitáhnout pozornost k vaší nové manikúře. Nebojte se ani náramků s nejrůznějšími druhy kamínků – co třeba tyrkys, tygří oko, či růženín? Chcete-li si na podzim do života přivolat lásku, růženín to prý umí zařídit. Co vy na to?

Letos jsou sice v módě úplně jiné boty, které najdete na našem blogu, ale nemůžeme nezmínit nejoblíbenější podzimní obuv – tzv. Chelsea boty, které se hodí ke všemu od kalhot až po šaty, do zaměstnání i na procházku. A nevadí, že nebudete stoprocentně in, ale bude vám teplo a nebudete mít z kecek mokré ponožky. Někdy je pohodlí důležitější než móda. Anebo se chcete městem plným kaluží producírovat ve špičatých stříbrných lodičkách? Určitě ne!

Pěkným doplňkem na kabát, či trenčkot je určitě zajímavá brož. Dámy, naučte se je nosit. I z klasického teplého černého kabátu udělá zajímavá brož úplně jiný kousek. Brož nemusíte připínat pouze na kabát, ale umístěte ji klidně na baret, či šálu, anebo třeba na kabelku. Je škoda, že u nás se příliš brože nepoužívají, přitom jich měly naše babičky a prababičky plné šperkovnice. Máte doma alespoň jednu?

Když už jsme zmínili baret, pokrývky hlavy k podzimu také patří, takže se nebojte nejrůznějších čelenek, čepic, huček, kšiltovek, bekovek, baretů, ale i klobouků.

Článek Jaké doplňky nosit k podzimním outfitům? byl publikován 25. října 2023 v 07.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...