I spodní prádlo má své trendy. Víte, jaké bude v módě v roce 2024?

Sponzorované odkazy:

I spodní prádlo má své trendy. Víte, jaké bude v módě v roce 2024?

Stejně jako interiérový design a oblečení, i spodní prádlo prochází módními vlnami. Ty se nemění každého čtvrt roku jako u oblečení, ale každým rokem je v módě trošku něco jiného. Ani letos se podprsenky a kalhotky nevyhnou změnám a módnímu diktátu. Pokud vás zajímá, zda budou letos in spíše krajkové, či sportovní kousky, čtete ten správný článek.

Pro začátek si pojďme říci, tedy spíše napsat, že módní trendy se mění častěji než aprílové počasí a jsou ovlivněné celou řadou faktorů, ale co nikdy z módy nevyjde, je dobře vybrané padnoucí prádlo, které nikde netlačí a nezpůsobuje zdravotní problémy, ať již v podobě bolavých ramen, či nejrůznějších infekcí v intimní oblasti z důvodu nekvalitních a neprodyšných materiálů, které bývají použity na jeho výrobu. Proto spodní prádlo nakupujte pouze od ověřených výrobců s certifikací, nikoliv na stáncích pofiderních obchodníků, anebo ještě hůře z asijských e-shopů.

Co se bude letos nosit pod oblečením?

Nyní se pojďme věnovat tomu, co bude v oblasti spodního prádla in. Stále je trendem udržitelnost, ekologické materiály ze znovuobnovitelných zdrojů – tedy například bavlna, len, bambus a recyklované látky. Majitelky nestandartních velikostí jistě ocení, že na ně výrobci čím dál častěji myslí, proto na trhu přibývá i modelů pro velmi útlé postavy, nadměrně velká ňadra, speciální prádlo pro nastávající a kojící maminky.

Pohodlnost

Máte-li ráda pohodlí, letos si přijdete na své, jelikož se vrací tzv. bralettky, které nemají otravné kostice, bohužel pro majitelky větších prsou tyto podprsenky příliš nejsou. Ruku v ruce s pohodlnými bralettkami se opět nosí pohodlné sportovní podprsenky, tílka a bolerka. Trendem mezi mladými děvčaty je nenosit podprsenky vůbec. Pokud vám to vaše velikost dovolí, směle do toho. Obecně budou trendy podprsenky bez kostic a zbytečných vycpávek.

Retro

Milovnice retro módy ocení i návrat korzetů, vyšších podprsenek a podprsenek tzv. balkonového střihu. Vzory by měly být také retro – zkuste třeba puntíky, kytičky, či geometrické tvary.

Nové materiály

To, že budou v módě retro střihy a vzory, ještě neznamená, že pro výrobu podprsenek nebudou použity nové materiály. Technologie jdou do předu mílovými kroky, proč tedy nevyužít moderní materiály pro výrobu podprsenek. Funkční materiál, který odvádí přebytečný pot a vlhkost oceníte nejen do posilovny, ale třeba i na túru s rodinou. Některé podprsenky se vyrábějí ve střizích, které zlepšují držení těla, což ocení zejména dámy, které trápí bolesti ramen, krční páteře a oblasti mezi lopatkama.

Trendy ze světa

Prádlo inspirované módními přehlídkami v USA? Genderově neutrální. Velice oblíbené jsou boxerky pro ženy na spaní, či podprsenky, které nejsou zdobené, připomínající bolerka, která byla tolik populární po revoluci.

Článek I spodní prádlo má své trendy. Víte, jaké bude v módě v roce 2024? byl publikován 7. února 2024 v 05.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...