I v předjaří můžete být oblečená pohodlně a stylově

Sponzorované odkazy:

I v předjaří můžete být oblečená pohodlně a stylově

Přemýšlíte na tím, čím ještě vyšperkovat pozdně zimní garderobu? V našich končinách trvá zima trochu déle, než v zemích, které udávají módní diktát, a tak se vůbec nebojte, že by váš zimní kabát, který jste kupovala na podzim, během sezóny vyšel z módy.

Co se nosí v předjaří?

Stále jsou v módě šatové kabáty, bomber bundy, lehčí úplety – i na sukních, punčochy, kozačky s vysokými podpatky, v barvách hraje prim stále burgundi, s pomalým nástupem jara i růžová a šedá. Jako by barvy na bundách a doplňcích měly přivolat jaro.

Snažte se působit žensky

Na módních molech byly k vidění saténové bundy a extrémně nařasené halenky, překvapivě také extra slim jeansy! Volánky a řasení dodají i zimnímu outfitu nádech ženskosti a romantiky.

Kombinace šatů a kalhot

Extra úzké džíny lze snadno skombinovat v podstatě s čímkoliv, vrací se trend úzkých džínů a šatů. To už zde bylo několikrát, určitě vám však v takovém oblečení bude tepleji, než kdybyste k šatům oblékla obyčejné punčochy.

Pletené vzory jsou zase in

Velice moderní jsou pletené svetry se vzory – zejména sněhově bílé a smetanové. Působí až étericky křehkým dojmem. Bílé roláky se často kombinují s pletenými čelenkami do vlasů. Ve spojení s vlněnou sukní budete vypadat rozkošně.

Kabáty v předjaří mohou být také trochu veselejší – vyměňte černé, šedé a tmavě modré za kabáty s výšivkami, či potiskem květin. Uvidíte, jak snadno budete na ulici přitahovat pohledy. Nechce-li se vám investovat do kabátu, ozdobte běžný kabát alespoň výraznou květinovou broží, jako to dělávaly naše babičky.

Článek I v předjaří můžete být oblečená pohodlně a stylově byl publikován 12. února 2024 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...