Krajkové šaty na jaro 2013

Tagy:  krajkové šaty, oblečení, jaro, móda, trendy, módní trendy

Sponzorované odkazy:

Krajkové šaty na jaro 2013

Módní trendy jsou proměnlivé jako aprílové počasí. Chvíli je naprosto IN kůže, která je k dostání snad ve všech obchodech, které se módou alespoň částečně zabývají a než si veškerých kožených bot, sukní a bund stihnete užít, po ,,hitovce“ jakoby se slehla zem. Není tedy divu, že některé ženy myslí prakticky a raději těmto výstřelkům příliš nepodléhají. Čeho se ale letošní jaro a léto rozhodně nemusíte bát, jsou krajkované šaty, které svou éru zahájily již loňskou sezónu a letos směle pokračují dál. Pořiďte si do své sbírky alespoň jeden atraktivní kousek, svého kupu jistě nebudete litovat!

Něžná krása

Jaro je opět v zajetí barev a jemných pastelových barev, který jednoznačně kraluje růžové a to naprosto ve všech provedeních. Krajkové šaty v tomto odstínu jsou tak logicky absolutním hitem sezóny a pokud přičteme sukni ,,očkového střihu“, outfitu nelze absolutně nic vytknout.

Něžná krása v růžovém provedení, autor: topshopNěžná krása v růžovém provedení, autor: topshop

Jako sexy dračice

Černé koktejlové šaty jsou klasikou, kterou musí vlastnit každá žena, která alespoň jednou za čas vyrazí do společnosti. Tento sexy vypasovaný model s průhledným dekoltem je variantou, kterou lze využít jak na rande s vysněným mužem, spolu se slušivým sáčkem na pracovní schůzku a nebo na dámskou jízdu s trochou toho alkoholu.

Černá pro sexy dračice, autor: stylebopČerná pro sexy dračice, autor: stylebop

Krajka trochu jinak

Když se řekne krajka, vybavíme si typické babiččiny záclony zářící čistotou a bělostí a přesně v tomto duchu se také nese většina modelů. Pakliže vás ale tento styl už trochu omrzel a raději byste něco inovativního a netradičního, vyzkoušejte vrstvené šaty s unikátní síťkou, jež obyčejné béžové šaty promění v exkluzivní kousek.

Krajka trochu jinak, autor: matchesfashioncomKrajka trochu jinak, autor: matchesfashioncom

Krajka a kůže

Zdánlivě nezkombinovatelné se stalo skutečností a voilá, na světě jsou červené krajkové šaty s koženou aplikací. Na první pohled model možná působí příliš extravagantně ne-li vulgárně, ovšem při správné volbě drobných doplňků a minimalistické kabelky, se jej rozhodně nemusíte obávat.

Odvážná kombinace krajky a růže, autor: stylebopOdvážná kombinace krajky a růže, autor: stylebop

Sněhově bílé

A zapomenout samozřejmě nesmíme ani na krajkovou klasiku, kterou nemůže být nic jiného, než sněhově bílý model ozvláštnění stylovým páskem vytvářejícím vosí pas. Příjemný materiál a ležérní střih jsou ideální pro každodenní nošení.

Něžná bílá klasika, autor: awearNěžná bílá klasika, autor: awear

Článek Krajkové šaty na jaro 2013 byl publikován 15. května 2013 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...