Pruhovaná košile – trend, který musíte vyzkoušet!

Sponzorované odkazy:

Pruhovaná košile – trend, který musíte vyzkoušet!

V poslední době se na internetu roztrhl pytel s články o quiet luxury stylu, stejně tak o old money stylu. V rychlosti v překladu řečeno, snaha vypadat jako lidé z bohaté rodiny, bez nutného ukazovaní značek přes celá záda.

V rámci tohoto trendu jsou často zmiňovány pruhované košile, zejména bílomodré pruhované košile. Jsou vůbec proužkované košile ještě trendy, a víte vůbec, jak je nosit, abyste v nich nevypadali stejně příšerně jako na fotkách z první třídy?

Nošení pruhovaných košil má spoustu výhod. Pruhované košile jsou klasickým a všestranným základem šatníku, který může dodat vašemu outfitu vizuální zajímavost a rozmanitost. Prodávají se v různých barvách, šířkách a kombinacích pruhů, což vám umožňuje experimentovat s různými vzhledy a styly. Ať už dáváte přednost výrazným a zářivým proužkům nebo jemným a decentním, můžete si najít pruhovanou košili, která bude vyhovovat vašemu osobnímu vkusu.

Díky hraní si s proužky jistě přijdete na to, že vás opticky prodlužují a vypadáte v nich štíhlejší. Na druhou stranu vodorovné pruhy mohou přidat šířku a vytvořit širší vzhled.

Pruhované košile jsou vysoce univerzální a lze je nosit pro různé příležitosti. Pruhovanou košili lze kombinovat s oblekem pro formální vzhled, zatímco neformální pruhované tričko lze nosit s džínami nebo šortkami pro uvolněnější a ležérní outfit.

Pruhované vzory jsou v módě oblíbené již mnoho let a obstály ve zkoušce času. Nošením pruhované košile můžete dosáhnout klasického a nadčasového vzhledu, který překonává módní trendy. To může být výhodné, pokud dáváte přednost vytváření kapslového šatníku.

Proužky lze kombinovat s jinými vzory, jako jsou puntíky, kostky nebo květinové potisky, a vytvořit tak jedinečné a vizuálně přitažlivé outfity.

Foto:

cz.pinterest.com/pin/844­493668716065/,

cz.pinterest.com/pin/142­567144444487746/,

cz.pinterest.com/pin/583­568064230974802/,

cz.pinterest.com/pin/140­596819609104443/,

Článek Pruhovaná košile – trend, který musíte vyzkoušet! byl publikován 3. dubna 2024 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...