Žádný šatník není dokonalý bez unikátní džínové bundičky!

Sponzorované odkazy:

Žádný šatník není dokonalý bez unikátní džínové bundičky!

Prostě ne! I když si můžete připadat stará na nošení džínové bundy, vězte, že džínová bundička je pro volnočasové aktivity tím nejlepším, co si obléci.

Nemyslíme pouze bundičku, která je rozervaná, plná nápisů a cvočků, jaké se nosí na jarní a letní festivaly. Džínová bundička může mít styl, být elegantní, vyrobena ze zajímavé džínoviny, se vzorem, potiskem, zajímavým zapínáním, či kratší crop verze, která tak báječně doplní maxišaty!

I já jsem se jako člověk, jež miluje elegantní oblečení, pořízení džínové bundičky bránila. Až jsem loni, navíc ve výprodeji narazila na právě jednu a tu pravou. Byla to láska na první pohled. Přestože nejsem nejštíhlejší, vybrala jsem crop bundičku, právě proto, že miluju nošení šatů. Moje bundička má na sobě džínové puntíčky, jinak je velice měkoučká, až snad není možná, že je z džínoviny. Během loňského léta a jara se stala skoro součástí mé osobnosti. Objevila jsem kouzlo universálnosti takovéhoto kousku. Šaty, kalhoty, sukně, šortky – vše díky této bundičce najedou mělo jiný styl.

Takový léžerní, uvolněný, a přitom bundička nechá vyniknout v rámci outfitu krásu ostatních kousků. S těmi elegantními v šatníku vytvoří příjemný kontrast. Který můžete podpořit volbou pohodlných kecek, anebo jej umírnit lodičkami na podpatku.

Džínové bundičky se hodí na vrstvení, na cestování pro případ chladnějších večerů, také se o ně nemusíte bát, když je tak nějak nehezky smotáte do batohu, až vám bude horko. Džínový materiál vám to s radostí odpustí.

Navíc nemusí být džínová bundička v klasické modré džínovině. Nebraňte se ani bílé, či černé, v obchodech mají i džínové bundičky, které na dálku září barvami. Výběr je jen na vás, důležité bude, aby se vámi zakoupená bundička dala snadno kombinovat s ostatními kousky z vašeho šatníku.

Osobně miluju a doporučuju kombinovat džínovou bundičku ve spojení s princeznovsky dlouhou plisovanou maxisukní, anebo klasicky jarně-letními maxišaty. Budete působit velice žensky, a přitom jako pohodová holka od vedle. A to i klidně, když už vám je přes čtyřicet.

Foto:

cz.pinterest.com/pin/788­411478539121064/,

cz.pinterest.com/pin/464­363411590098455/,

cz.pinterest.com/pin/835­769643367167135/,

https://cz.pinterest.com/…71415799932/,

Článek Žádný šatník není dokonalý bez unikátní džínové bundičky! byl publikován 29. května 2024 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...