Jsou capri kalhoty ještě vůbec v módě?

Sponzorované odkazy:

Jsou capri kalhoty ještě vůbec v módě?

Pokud sledujete módní trendy, určitě jste si všimla, že některé se neustále dokola vrací a o jiných se nemluví. To bude příklad capri kalhot. Od devadesátých let se o nich v podstatě nemluví. V nabídce internetových obchodů s oblečením sice jsou, ženy je tedy evidentně kupují, ale nikdy se nejedná o módní hit sezóny.

Tyto kalhoty, které jsou svou délkou mezi tříčtvrtečními a sedmiosminovými kalhotami, se prodávají ve všech myslitelných stylech – cargo, army, teplákové, dřínové, lněné, upnuté, ale i velmi volné. Proč se jim však tolik žen vyhýbá?

Možná je za tím to, že končí v půlce lýtek a pokud žena nemá opravdu dokonalá lýtka, vždy je tyto kalhoty opticky rozšíří a celou postavu navíc opticky zkrátí, když je navíc zkombinujete se špatným párem bot, tak je módní katastrofa na světě. Určitě se capri kalhotám vyvarujte, pokud máte širší lýtka, či máte malou postavu, v tomto případě dejte raději přednost šortkám, či nějaké pěkné sukýnce, která vám pomůže postavu vytvarovat.

Je škoda, že si málokterá žena na capri kalhoty troufne, protože jsou ideální na cestování, chození po památkách, ale i na běžné pochůzky po městě. Není v nich v létě horko, ani zima. Velmi pěkně vypadají klasické elegantní bílé capri kalhoty, které jsou často k vidění na ženách v jižní Evropě. Snadno se kombinují s ostatními letními kousky, protože bílá se jednoduše hodí ke všemu. Navíc se tyto kalhoty s blejzrem snadno promění v elegantní outfit, a s topem vytvoří skvělou volnočasovou kombinaci.

Oblíbené jsou i capri kalhoty v pastelových barvách – limetkové, růžové, fialové, tyrkysové, dokonce i capri kalhoty z klasické džínoviny dokáží vypadat skvěle, pakliže je správně nakombinujete. Úžasná je také kombinace capri kalhot ve smaragdové barvě ve spojení s bílým topem, či halenkou.

Takže za nás, nevadí, že nejsou capri kalhoty v módě, pokud máte dostatek odvahy na jejich oblečení, klidně si je kupte, protože těžko seženete lepší kousek oblečení na letní dovolenku.

Foto: cz.pinterest.com/pin/470­133648615619479/ cz.pinterest.com/pin/914­8005509580252/ cz.pinterest.com/pin/AR­WIgvJyW-G07gqPBlIcEjY­ugoUFQlFXM6OC­SYspQh8XPWz0kSt­udlA/

Článek Jsou capri kalhoty ještě vůbec v módě? byl publikován 9. srpna 2023 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...