Oblečení v černé barvě z módy nevyjde nikdy

Tagy:  černá barva, malé černé, little black dress, lbd, styl, klasika

Sponzorované odkazy:

Oblečení v černé barvě z módy nevyjde nikdy

Černá je barva, která sluší každému, je naprosto univerzální a lze ji kombinovat s čímkoliv. Černá je zkrátka věčná. Vždy se nosila a vždy se nosit bude. Sázka na černou je navíc vždy správnou trefou, je moderní v každém období, na rozdíl od velmi často se měnících módních barevných odstínů.

Kouzlo černé barvy

Oblečení v černé barvě působí decentně a elegantně. Černá pak může dle střihu konkrétního kusu oblečení působit smyslně, jemně ale i poněkud strnule. Velmi důležitá je tedy kombinace barev i jednotlivých kusů oblečení, abychom pak v celku nepůsobily černě až moc. Černá se skvěle kombinuje s bílou, se kterou tvoří dvojici snad odjakživa. Černé oblečení se dá skvěle projasnit využitím doplňků v některé jasné barvě, jako je žlutá, zelená či červená. K některý příležitostem s se hodí róby celočerná. Většinou však působí lépe kombinace alespoň s několika prvky odlišné barvy, aby celkový dojem nebyl příliš smutný. Černá skvěle sedí blondýnkám i tmavovláskám. Jak je známo, tak černá zeštíhluje a do jisté míry i omlazuje, možná i proto vždy byla a stále je žádaná. Využijte černé ale nezapomeňte ani na pastelové barvy. Halení se výhradně do černé nepůsobí příznivě na vlastní psychiku ani na okolí.

Jednoduché černé triko, ideální základ šatníku, autor: OttoJednoduché černé triko, ideální základ šatníku, autor: Otto

Oblečení v černé barvě, které musíte mít

Jak bylo již výše zmíněno, černá barva se skvěle kombinuje. Velmi se vyplatí pořídit si několik výrazných černých kousků, které se pak dají vzít naprosto k čemukoliv, nebo zvolit opačnou taktiku, pořídit si základ šatníku v černé barvě a to pak kombinovat s hezkými zdobenými výrazně barevnými vršky. Černá je praktická a využitelná jako barva zimních kozaček a kabátu. K nim se dají kombinovat barevné šátky a šálky i kabelky a rukavice. Velmi snadno se tak předejde přemýšlení nad kombinováním jednotlivých kusů oblečení. Do každého šatníku patří také elegantní černá sukně, kterou lze vzít do města i do divadla a hodí se ke každé halence. Již proslulou klasikou jsou taktéž černé plesové šaty, které budou módní klidně po mnoho sezón. Časem je lze ozvláštnit novými doplňky, a tedy sladit v jedné barvě boty, kabelku i šperky. K černé vypadá velmi vkusně červená, stříbrná či zlatá.

Černé večerní šaty mají vždycky šmrnc, autor: dunikowskiČerné večerní šaty mají vždycky šmrnc, autor: dunikowski

Článek Oblečení v černé barvě z módy nevyjde nikdy byl publikován 4. února 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (3).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...