Černá barva v létě? Proč ne!

Tagy:  černá barva, léto, oblečení, doplňky, nakupování, móda

Sponzorované odkazy:

Černá barva v létě? Proč ne!

Barva, bez které by žádný šatník nemohl fungovat, je beze sporu černá. Ta je nesmrtelným ztělesněním elegance, vkusu, ale také sexappealu a tajemna. Černá barva může sloužit jako jednoduchá a poměrně nenápadná kombinace, pokud potřebujete vypadat formálně a nepříliš okatě. Naopak ji ale můžete nosit velmi svůdně a působit až takřka eroticky. Spousta lidí se mylně domnívá, že nemá černá barva nic společného s létem, tudíž by v ryze letním šatníku neměla vůbec figurovat. Proč byste ale museli několik měsíců nosit pouze pastelové barvy? Nebojte se černé a naučte se ji nosit i v srpnu.

Zkracujte a buďte sexy

Opět jsou hitem letošního léta krátké topy, které nechají vyniknout plochému opálenému bříšku a zvýrazní vaše přednosti. Takových modelů můžete mít ve skříni několik a vhodně je kombinovat s džínami, úzkými kalhotami, ale ideálně s kolovými sukně, kterým dodají skvělý kontrast. Pořiďte si například tento univerzální černý topík, který se hodí jak k barvám výrazným, tak tlumenějším, jež jistě oceníte například na party. Cena topu je na e-shopu ROMWE.COM skvělých 245 korun.

Autor: ROMWE.COMAutor: ROMWE.COM

Luxus v podobě kabelky

Téměř každá žena si potrpí na luxusní kabelky, které nejeden outfit pozvednou na zcela jinou úroveň. Proč byste si trochu toho přepychu nedopřáli například v podobě malého psaníčka, které je sice jednoduché, za to velmi variabilní a stylové za každých okolností. Kabelku značky Michael Kors můžete nosit jak ke koktejlovým šatům, tak ke společenskému kostýmku, džínám a také k šortkám. Kabelku pořídíte na e-shopu SAKSFIFTHAVEN.COM za 3 999 korun.

Autor: SAKSFIFTHAVENAutor: SAKSFIFTHAVEN

Na vysoké noze

Ať už jste menší postavy nebo patříte k těm vyšším, existují společenské události, na které se příliš nehodí přijít v nízkých botách nebo dokonce v obyčejných balerýnkách. Každá žena proto musí vlastnit alespoň jedny elegantní černé lodičky. Ty jsou skvělou volbou jak k čistě formálním oděvům, tak k party šatům nebo i do práce a do města k džínám. Lodičky samozřejmě užijete i v letních dnech. Tyto seženete na e-shopu BARNEYS.COM za 5 877 korun.

Autor: BARNEYS.COMAutor: BARNEYS.COM

Měřte si čas stylově

Hodinky již dávno nejsou pouze nutností, díky které přesně víte kdy máte kdy být. Staly se luxusním doplňkem, který spousta lidí používá pouze jako součást svého outfitu a o čase nemá ani ponětí. Černé hodinky jsou klasikou, kterou můžete nosit denně a je jedno, zda jsou mrazy nebo teploty sahají ke 40ti stupňům. Tyto, od značky Nixon, koupíte na e-shopu LANECRAWFORD.COM za 2 625 korun.

Autor: LANECRAWFORD.COMAutor: LANECRAWFORD.COM

V létě s lehkostí a elegancí

Léto je především o vzdušných modelech, ve kterých vám to bude slušet, ale zároveň se nebudete nepříjemně potit. Pokud se chcete obléknout letně, ale zároveň elegantně a trendy, obstarejte si například tuto sukni značky Choies, díky které vyniknou vaše krásné nohy a letní opálení. Koupit ji můžete na e-shopu CHOIES.COM za 650 korun.

Autor: CHOIES.COMAutor: CHOIES.COM

Článek Černá barva v létě? Proč ne! byl publikován 20. srpna 2015 v 19.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...