Hnědá barva – stylové oblékání

Tagy:  barvy, hnědá barva, odstíny hnědé, burnt sienna, pálená hněď, kombinace barev

Sponzorované odkazy:

Hnědá barva – stylové oblékání

Tato netradiční barva plná hnědi okouzlila mnohé návrháře. Propadněte jí také a pořiďte si stylové oblečení a doplňky v hnědých odstínech, jedině tak docílíte toho, že budete v roce 2010 opravdu IN.

Odstíny hnědé

Hnědá barva je barvou trpělivých a spolehlivých lidí. Většinou se do odstínů hnědé oblékají lidé, kteří stojí nohama pevně na zemi a umí dobře hospodařit s penězi. Jedná se o nenápadnou a všední barvu. Pro někoho je to na první pohled „nudná“ barva, ale není tomu tak. Pokud umíte správně sladit odstíny a doplňky, budete působit vždy trendy, elegantně, klidně a navíc důvěrně.
Moderním odstínem hnědé je pálená hněď, také známá pod názvem burnt sienna. Tato barva se hodí jak na samotný outfit, tak na módní doplňky. Právě díky tomuto odstínu hnědé se dají úžasně zvýraznit jiné barevné odstíny. Tím je myšleno jak studené, tak teplé odstíny. Sienna připomíná temná zákoutí staré architektury nebo krajiny zapadajícího slunce. Můžete se do ní zahalit během dne, do práce, do školy, na různá jednání, ale také na společenské a večerní akce. Skvěle se hodí na texturové oblečení a navíc dokáže rozbít odstíny málo výrazných barev.
Pokud se zahalíte do hnědé barvy a jejich odstínů, budete působit na první pohled jako optimisti, okolí povzbudíte dobrou náladou a navíc budete nadmíru sebejistí.

Hnědá a její kombinace

Hnědá barva, obzvláště pak pálená hněď, se skvěle hodí například k cihlově červené barvě. Tato kombinace barev působí dojmem tepla, pohody a domova. Červeno – hnědá kombinace vynikne zejména na sexy večerních outfitech.
Hnědou barvu můžete zkombinovat také s čokoládovými, karamelovými nebo žlutými odstíny. Takové outfity nejlépe vyniknou v deštivém a chmurném počasí.
Skvěle vypadá také v kombinaci s ostře zelenou barvou nebo azurově modrou. Na první pohled se jedná o neslučitelné barvy, které ale ve výsledku vypadají mnohem lépe než tradiční barvy. Nezapomínejte správně zvolit styl outfitu.

Hnědá barva a okolí

Co sdělujeme okolnímu světu hnědým oblečením?
Hnědou barvu mají rádi hlavně ti, kteří se ze všeho nejvíc zajímají o vlastní pohodlí. Takoví lidé jsou věrni osvědčenému a spolehlivému stylu. Vyrovnaný a klidný člověk má k hnědé obvykle lhostejný postoj. Může symbolizovat pocit vlastnictví něčeho neobyčejného nebo drahého, přirozenosti a bezpečí.
Pokud máte hnědou barvu a její odstíny rádi více než ostatní barvy, upřednostňujete ji samozřejmě také v oblečení.
Hnědá je barvou univerzální a přímo odmítat ji dokáže jen málokdo. Patří vedle klasické černé a šedé k nejelegantnějším barvám. Působí konzervativně, přátelsky a nenuceně.
Ženy, které mají objemnější partie hnědou zajisté ocení. Mohou ji nosit bez starostí, lépe však ve spodní části těla. Hnědá barva se hodí spíše k blondýnkám a zrzkám, ale to vše záleží na jejím tónu a odstínu. Určitě neprohloupíte, když ji zařadíte do šatníku, pokud jste jarní či podzimní barevný typ.

Článek Hnědá barva – stylové oblékání byl publikován 29. ledna 2010 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...