Barvy pro blondýnky a brunetky

Tagy:  barvy, blondýnky, brunetky

Sponzorované odkazy:

Barvy pro blondýnky a brunetky

Jaká barva komu nejlépe sluší? Obecně platí, že blondýnkám nejvíce sluší modrá a zelená. Vyjímka, ale potvrzuje pravidlo, a to v případě, pokud jste výrazně nalíčená. Brunetky rozzáří teplé a živé barvy a oranžová oživuje zrzky. Pastelové odstíny, šedá, béžová, kaštanová, fialová lichotí blondýnkám, ale brunetky zmatní.

Teplé a studené barvyTeplé a studené barvy

Zlatavé a stříbřité tóny vyžadují upravený vzhled a nalíčení. Sluší hlavně v létě k opálené pleti. Důležitá je také barva pleti, tmavovlásky se světlou pletí zazáří v tmavších barvách – černá, červená, hnědá, námořnická modř. Blondýnky s opálenou pletí si můžou vybírat zářivější barvy.

Něžné blondýnkyNěžné blondýnky

BLONDÝNKY

Něžné stvoření jakými jsou blondýnky, potřebují něžné teplé barvy, někdy i zářivé. Obloukem se ale vyhněte vybledlým odstínům, v těch bysta působily fádně.

Blonďatá vílaBlonďatá víla

Barevné oblečení

Teplá žlutá působí přirozeně. Broskvová, lososová a korálově červená patří mezi jemné odstíny. Pozor ale na sytě růžovou, zapříčiní, že budete vypadat bledě a unaveně. Pokud máte lehce opálenou pleť, můžete si dovolit kalinovou barvu, velbloudí a barvu mléčné čokolády. Dejte si však pozor na čistě bílou barvu, i kdybyste měli pleť sebevíc opálenou, vyhněte se jí, jinak budete působit starší. Nejtmavší barvou pro vás je maximálně námořnická modrá.

Jako v cukrové vatěJako v cukrové vatě

Brýle

Barvy brýlí vybírejte v souladu s barvou pleti – světle hnědá, béžová, jemně žlutá nebo slonovinová Obroučky pak černé, modré, zelené, červené i další.

Doplňky

Nejvhodnější šperky jsou malé, jemné a něžné. Barvy mohou být i syté, například tyrkysová, žlutá, safírové nebo jantarová. A samozřejmě zlato, ne však bílé. Zamyslete se také nad barvou rtěnky. Světle růžová se k červenému oblečení opravdu nehodí.

BRUNETKY

Barva, která se hodí k brunetkám – modráBarva, která se hodí k brunetkám – modrá

Oblečení

K vám se hodí všechny chladnější odstíny, třeba celá škála modré, kromě teplého tónu, který sluší spíše blondýnkám. Jistě vás potěší, že i černá vám bude slušet. Další barvy, která vás budou zajímat, jsou fialová, sytě růžová, stříbrná, bordová a bílá.

Modrá kombinaceModrá kombinace

Doplňky

Z pravidla by doplňky měly ladit s oblečením a hlavně s ostatními doplňky. Použijte stejné barvy, jaké byly zmíněny výše u oblečení.

Versace Resort 2011

V kolekci Versace Resort 2011 si Donatella pohrála s barvami a nezapomněla přitom ani na blondýnky. Použila oranžovou a žlutou, také tyrkysovou, zelenou nebo i světle fialovou, které polichotí nejedné blondýnce. Dokonalé kontrasty byly využity mezi světle zelenou a žlutá nebo tyrkysová. Tyto barvy zkrátka odráží tvůrčího ducha a osobnost Donatelly. Půvabným doplňkem vzory a všité kousky černé tkaniny. Hlavně jemné pastelové odstíny fialové si zamiluje každá romantická duše, v těchto šatech budete působit decentně a něžně.

Versace 1Versace 1 Versace 2Versace 2 Versace 3Versace 3

Zdroj: www.fashionfame.com, www.polyvore.com

Článek Barvy pro blondýnky a brunetky byl publikován 21. října 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...