Móda pro černovlásky a brunetky

Tagy:  černovlásky, brunetky, tmavé barvy, barvy, doplňky

Sponzorované odkazy:

Móda pro černovlásky a brunetky

Sněhurky, černovlásky a brunetky, tento článek je speciálně určen vám! Všeobecně se říká, že brunetky mají více temperamentu, působí více dominantně a samostatně. To že jste brunetka vám dokazuje hlavně vaše barva vlasů, obočí i pleti.

Brunetky

Když si prohlédnete módní časopisy, internetové stránky a výlohy některých obchodů, možná vás někdy napadne, jaké barvy vám vlastně nejvíce sluší. Prohlížíte stránku po stránce a snažíte se objevit fotografii ženy, která se vám nejvíce podobá.
Možná se vám stalo, že jste detailněji zkoumala zpěvačku Lucii Bílou, modelku Andreu Veršovou nebo Alenu Šeredovou. A co třeba zahraniční známé celebrity jako je Angelina Jolie apod.? Všechny jmenované ženy spojuje pouze pár věcí a to, že jsou známé celebrity a navíc se pyšní tmavšími vlasy.

Typologie

Barevná typologie pro některé brunetky se většinou řadí k tzv. zimnímu typu. Zimní typ poznáte podle světlé pleti, tmavých až černých vlasů a podle odstínu očních duhovek. Nejčastější jsou hnědočerné, tmavě modré, modrozelené, zelené a blankytně modré.
Jestliže jste majitelkou zářících vlasů v barvě medu, budete spíše patřit k ženám tzv. podzimního typu.

Barvy

Všeobecně se dá říci, že brunetky se spíše zahalují do hřejivého oblečení, tím nemám na mysli kožichy a teplé kabáty, ale hřejivé barvy, které váš šatník rozveselí, povznesou vaší image a ochrání vás před chmurným počasím.
Brunetky častěji oslovují jasné tóny, ale také barvy chladnějších odstínů. Sluší jim snad celá škála modré. Další barva, kterou nikdy nic nezkazí je klasická černá. Ale dámy, ruku na srdce, vždyť této barvy je na ulici tolik, že se vám do toho nudného temného davu nechce už pomalu ani vstoupit. Černou barvu zvolte spíše na večírky a společenské akce. Tato barva vám dodá ještě více na tajemnosti a budete se cítit maximálně přitažlivá a sexy. Letní oblečení jako lehké svetříky, trička, topy, tuniky, šaty, bundičky nebo sportovní výbava by měly zářit a zároveň jemně chladit. Kromě modré barvy vám bude slušet fialová, sytě růžová, stříbrná, šedá, zlatá, bordó, sněhově bílá, ale také např. jasně oranžová či žlutá.

Vhodné doplňky

Šaty a doplňky dělají ženu! Nezapomínejte, že vkusného dojmu docílíte hlavně volbou vhodných doplňků, které budou ladit s oblečením. Kabelka a boty by měly být se stejného nebo alespoň podobného materiálu (ne vždy ve stejné barvě).
Pokud máte ráda pokrývky hlavy, pásky a jiné drobné doplňky, také pamatujte na materiál. Určitě mi dáte za pravdu, že sladěné rukavice se šálou nebo lodičky s kabelou vypadají na celkovém outfitu naprosto snově.

Článek Móda pro černovlásky a brunetky byl publikován 19. března 2010 v 07.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...