Jaké bude jaro a léto ve světě módy

Tagy:  jaro, léto, letní oblečení, pastelové barvy, jarní trendy, barvy, vzory, Marc Jacobs, Anna Sui, Issey Miyake, Blumarine, DKNY

Sponzorované odkazy:

Jaké bude jaro a léto ve světě módy

Pomalu ale jistě si obnovte vaše šatníky. Vždyť jaro je téměř tady. Sáhněte si na nové vzory, nový styl a pusťte trochu tepla do vaší skříně. Nechte se inspirovat nejen tímto článkem, ale také světovými návrháři, kteří vědí, co je pro letošní jaro a léto 2010 opravdu IN. Zvolte pestré, veselé a živé barvy!

Jarní a letní vzory

Letošní rok se doslova roztrhl pytel s jarními a letními vzory. Najdete je nejen na celé řadě oblečení, ale také na četných doplňcích. Je jich opravdu nesmírné množství. Pokud si půjdete pořídit novou halenku, šaty, tričko, tuniku, sukni, kalhoty nebo lehčí jarní bundičku, zajisté budete mít z čeho vybírat.
Vzory se objevují také na kabelkách, ale i na botách. Zkrátka a jistě, vzory, stylovost a trendy veselé barvy mají zelenou.

Inspirujte se módními návrháři

Marc Jacobs – tento módní návrhář vás bude letošní jaro a léto inspirovat modrou, červenou, žlutou a zelenou barvou. Pořídit si můžete jak decentní vzorované oblečení a doplňky, tak i extravagantní a objemnější geometrické tvary. Marc Jacobs vytvořil překrásnou jarní kolekci plnou květin, proužků a geometrických tvarů. Zkrátka každý má z čeho vybírat.
Anna Sui – módní návrhářka si letošní rok se vzory doslova pohrála. Jejím nejoblíbenějším vzorem se stal fialovo-černo-bílý vzor, který můžete vidět téměř na každém jejím modelu. Pokud se podíváte i na jarní výlohy, zajisté tento vzor objevíte i vy. Dalším doslova trendy barevným vzorem je zeleno-modro-bílý vzor, který je doplněn o celou řadu květin.
Issey Miyake – tento návrhář se držel se vzory poněkud zkrátka, věnoval jim pouze pár modelů, ale i tak světu ukázal, co je absolutně trendy. Issey Miyake se snažil kombinovat zdánlivě nekombinovatelé barvy a vzory. A výsledek? Dokonalý!
Blumarine – je typická díky svým pestrobarevným a pastelovým barvičkám. Blumarine se snaží pracovat s decentními vzory. Takové modely se hodí i vám – nejen na běžné nošení, ale také do společnosti či do práce. Charakteristickým znakem je batikovaní, které se objevuje na šatech, sukních, topech apod. Jedná se doslova o kouzelné kolekce pro jarní víly.
DKNY – na první pohled působí trochu „levně“, nevýrazně až nudně. Ale i tak se značka DKNY umístila na špici ve světě módy.

Slovo závěrem

Nebojte se oživit váš šatník. Nemusíte hned teď utíkat do značkového butiku, ale stačí obejít i „levnější“ obchůdky, protože i tam vědí, že vzory jsou pro letošní rok opravdu IN. Popusťte uzdu své fantazii a neoblíkejte se pořád do jednobarevných triček, šatů nebo nedej bože do černých sukní. Jaro je přece plné barev a slunce.

Článek Jaké bude jaro a léto ve světě módy byl publikován 21. března 2010 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...