Široká nabídka kolekce Replay

Tagy:  Replay, džíny Replay, rifle, kalhoty, polo-trička, polo-košile, obuv Reply, Replay Beid, Replay Dorado, Replay Maia, Replay Sabik, Replay Tabit, Replay Zibal, Replay Col Lectors

Sponzorované odkazy:

Široká nabídka kolekce Replay

Značka Replay je zajisté všem známá. Vznikla v temperamentní zemi – v Itálii. Jejím zakladatelem se stal Claudio Buziol, který se řídí jednoduchým a prostým heslem „Pohodlnost především!“. Oblečení značky Replay je oblíbené nejen v rodné Itálii, ale doslova po celém světě, i u nás v Čechách.

Móda pro muže a žena

Značka Replay se stala exkluzivní a velice oblíbenou módou žen i mužů. První tvorba, návrhy, střihy a kolekce začínaly v malých dílnách. Zpočátku se šily pouze trička pro volný čas a tzv. polo-trička. Teprve postupem času se z malých dílen vytvořily gigantické výrobny, které rozšířily svůj sortiment o košile, polo-košile, kšiltovky a rifle. Značkové oblečení Replay se nám většinou zažilo do paměti právě díky Replay džínům.
V 80. letech se na trhu světové módy objevovalo pouze malé množství značek, které by nabízely a navrhovaly oblečení pro volný čas. Značka Replay se toho tedy ujala a o pár let později ještě rozšířila svůj sortiment o plážové oblečení.
Od 90. let můžeme také zakoupit první obuv značky Replay.
A jaký druh sortimentu uvedla značka Replay jako poslední? Jedná se o sportovní spodní prádlo, které si oblíbili nejen mnozí sportovci, ale i obyčejní lidé.

Džíny Replay

Jak již bylo zmíněno výše, značka Replay se ve světě módy uchytila hlavně výrobou kvalitních a komfortních džínů. Džíny jsou nesmírně pohodlné a vzdušné. V současné době můžeme ve specializovaných prodejnách vybírat mezi různými kolekcemi. Např. Replay Beid, Replay Dorado, Replay Maia, Replay Sabik, Replay Tabit, Replay Zibal nebo Replay Col Lectors.
Replay Beid – tato kolekce je charakteristická svou světle modrou barvou a klasickým rovným střihem kalhot.
Replay Dorado – se pyšní svou extravagantností a neobyčejným lookem.
Replay Maia a Replay Sabik – si oblíbila hlavně mladší generace. Jedná se o tzv. seprané džíny, které jsou stále velmi populární.
Replay Tabit – je charakteristická sepranými nohavicemi a navíc jsou džiny ozdobeny oranžovými knoflíky.
Replay Zibal – tato kolekce se vyznačuje stylovými tmavě modrými barvy a lehčími odřeninami na přední straně kalhot a u kapes.
Col Lectors – kolekce, která se objevila na českém i zahraničním trhu v roce 2009. Džíny jsou vyrobeny s kvalitního a vysoce odolného materiálu. Vhodné jsou např. pro extrémní sporty – nemusíte se bát, že se vám hned tak prodřou nebo lehce zašpiní. Jediná nevýhoda těchto džínů je vyšší cena. Většinou se pohybuje okolo 6000 Kč.

Značka Replay je vhodná pro všechny věkové kategorie. Nabízí vám opravdu kvalitní, moderní a trendy oblečení.

Článek Široká nabídka kolekce Replay byl publikován 22. března 2010 v 07.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...