Replay džíny pro každou postavu

Tagy:  replay, replay džíny, džínovina, kalohy, denim, barva, střih, tvar, postava

Sponzorované odkazy:

Replay džíny pro každou postavu

Džíny jsou módní jistotou, která nikdy neomrzí a vždy si v této oblasti najde své místo. Na světě snad neexistuje jedinec, který by nevlastnil alespoň jeden druh. Ba naopak, většina žen džíny považuje za nedílnou součást šatníku a vlastní jich hned několik. Dnes najdeme na prodejních pultech stovky nejrůznějších tipů, z kterých až přechází zrak. Jedny jsou univerzální, hodící se jak k sáčku a podpatkům, tak k teniskám, jiné dominují záplatami, švy a opraním, další září barvami. Vybrat si také můžete z velkého množství tvarů a střihů od nejužších slim, přes volnější do zvonu až po sportovní či skate modely. Záleží pouze na vás, které preferujete a jaké vám padnou jako ulité. Pakliže si ale na džíny potrpíte a nosíte je prakticky denně, rozhodně vsaďte na klasiku a kvalitu v podobě značky Replay

Replay a styl

Značka Replay je po celém světě proslulá především kvůli kvalitní a jedinečným džínům, které mají své kouzlo a charisma, jež uchvátí snad každého. Jednotlivé kusy jsou všechny vyrobeny z pravé džínoviny a navrženy tak, aby padly každé postavě. Nezáleží tedy zda máte chlapeckou postavu, vlastníte gazelí nohy a nebo spíše větší zadeček. U značky Replay si rozhodně vyberete, aniž byste musely dělat kompromis. Nechte se inspirovat pár kousky a pořiďte si na jaro zase jedny do své obsáhlé sbírky.

Modrá klasika

Alespoň jedny džíny ve stylu klasického modrého denimu by měla mít každá žena, neboť takto neutrální kalhoty se nikdy neztratí, ba naopak je nebudete chtít sundat. Nosit je lze například v kombinaci s barevným sáčkem, romantickým šátkem a mokasýnami, jindy si k nim oblékněte rockerské tričko a crossbody kabelku a jakmile budete chtít vyrazit na party, stačí zkombinovat s flitrovaným topem a vysokými podpatky.

Klasický denim vám nesmí chybět, autor: vanmildertKlasický denim vám nesmí chybět, autor: vanmildertJednoduchá klasika, autor: yooxJednoduchá klasika, autor: yoox

Ve sportovním duchu

Tento model je spíše sportovního ražení, to ovšem neznamená, že v něm vyrazíte na tůru do hor, nýbrž popadnete tenisky, triko se zajímavým potiskem a větší tašku. Skvěle vypadají také spolu s Rayban originálními brýlemi a stylovým kloboukem, který je pro první jarní sluníčko jako dělaný. Džíny jsou vyrobeny z pravé džínoviny, proto je můžete nosit denně aniž by se vytahaly a přesto vydrží jako nové dlouhé roky.

Ve sportovním duchu, autor: zelandocoukVe sportovním duchu, autor: zelandocoukDo města v pohodlném, autor: yooxDo města v pohodlném, autor: yoox

Jemné šisování

Vyšisované džíny se vzhledem seprání jsou velmi IN, proto je rozhodně musíte mít. Tento model je extra slim, proto lichotí štíhlým postavám a ve zkrácené, tříčtvrteční verzi je pro jaro jako stvořený. Džíny jsou opět tak trochu univerzální, proto se nebojte vzít jednoduché kecky, ale také boty na klínku a psaníčko.

Sexy slim model, autor: nellySexy slim model, autor: nelly

Článek Replay džíny pro každou postavu byl publikován 14. března 2013 v 13.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...