Pepe Jeans

Tagy:  Pepe Jeans, jeans, Denim, džíny, móda, módní značka

Sponzorované odkazy:

Pepe Jeans

Módní značka Pepe Jeans vznikla u nás v Evropě. Jedná se o klasickou „denimovou“ značku. Historie Pepe Jeans sahá až do počátku sedmdesátých let minulého století. Značku Pepe Jeans založili tři bratři. Na úplném počátku kralování toto značky prodávali zboží každou sobotu na trhu v západním Londýně. Proč? Bratři měli mimo prodeje oblečení Pepe Jeans také jinou stálou práci na plný úvazek. Postupem času však začali otevírat nové kamenné obchody, a značka jako taková se doslova bleskově dostávala do širokého podvědomí lidí. Máte rádi tuto značku? Víte, co je na českém trhu nejžádanější a nejznámější? Prozradím vám, že se jedná o pánské džíny Pepe Jeans.

Oblečení Pepe Jeans

V každém Pepe Jeans butiku či obchodu najdete nepřeberné množství oblečení této značky. Vybrat si tak můžete z celé škály triček, košilí, svetrů, sukní, čepic, pásku, mikin, tunik, bundiček, kabelek, slunečních brýlí, bot a samozřejmě džínů. Oblečení Pepe Jeans rozhodně nesmí chybět ve vašem šatníku!
Značka Pepe Jeans představuje pohodlné, kvalitní a cenově přijatelné zboží. Motivy, které se vyskytují na oblečení této značky, jsou rozmanité, trendy, stylové a velice nápadité.

Móda pro mladé

Oblečení a doplňky značky Pepe Jeans se dají charakterizovat několika slovy – móda pro mladé, sexy, trendy, stylová, moderní, nezávislá, sebevědomá apod.
Cílovou skupinou Pepe Jeans jsou dvě věkové kategorie zákazníků. První je Pepe Jeans – Youth, která se zaměřuje na mladé lidi ve věku 18 – 25 a druhá pak Pepe Juniors pro děti a mládež od 8 do 16 let.
Oblečení Pepe Jeans má originální střihy, nápadité vzory, ale také jemnost a kvalitu použitých materiálů. Stejně jako např. modely Replay nebo Diesel, tak i Pepe Jeans, je navrhováno především s ohledem na maximální pohodlí při každodenním nošení.

Originální vzhled

Pepe Jeans je stále více a více oblíbená značka mladých lidí. Na počátku 90. let minulého století už nosilo toto značkové oblečení celá řada lidí. Pepe Jeans se tak stala nejznámější značka v oboru džínů a elegantních kalhot.
Logo Pepe Jeans, které můžete vidět např. na džínech, je známo již od roku 1992. Pokud patříte mezi ty, kteří stále nemají žádný módní kousek ve vašem šatníku, neváhejte zavítat do jednoho ze sta kamenných obchodů. Oblečení této světoznámé značky si zaručeně oblíbíte. Jednotlivé druhy zboží jsou totiž prodávány vždy jen v určitém počtu (pouze několik kusů), čímž je zaručen originální vzhled zákazníka. Pepe Jeans je přece originalita, elegance, komfort a svěžest.

Článek Pepe Jeans byl publikován 3. září 2011 v 00.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...