Kotníčkové boty pro ženy

Tagy:  kotníkové boty, kotníčkové boty, ponožky, obuv, dámská obuv, boty, Dolce & Gabanna

Sponzorované odkazy:

Kotníčkové boty pro ženy

Kotníčkové boty se staly hitem letošní sezóny. Víte jak takové botky nosit a s čím je kombinovat? Chcete aby vaše nohy vypadaly opravdu úchvatně a váš celkový outfit působil trendy a stylově? Následující řádky vám prozradí jak na to.

Kotníkové boty

Designéři obuvi stále pokračují ve svých odvážných modelech a experimentech. Právě díky nim jsme obklopeni celou řadou úchvatných a stylových módních trendů. Právě jedním trendem pro letošní rok jsou i kotníkové boty. Vězte, že letošní modely mají opravdu zajímavé prvky, design a překrásné podpatky. Kotníčkové boty zkrátka přinášejí nepřeberné množství inovací, stylů a tvarů, které zajisté každá žena ocení.

Moderní žena ví, co je IN

Předchozí módní kolekce obuvi pro podzim a zimu 2009 nabídly spoustu úžasných modelů. Do obuvi se promítly např. architektonické tvary a celá řada extrémních extravagancí.
Na přehlídkových molech a v módě toho není nikdy dost! Rozhodně si nenechte ujít aktuální obuv, která je dokonalá, slušivá, rafinovaná, propracovaná, trendy a stylová. Návrháři často vytvářejí boty, které je těžké už uvést na přehlídkovém mole, ale navrhují i takové modely, které zůstávají na topu pomyslné moderní pyramidy i několik let.
Někdy vám přijde až nemožné, že se modelky udrží na podpatcích 15 cm vysokých, co teprve vy? Nicméně, existují také extravagantní a poutavé kousky, které zaručují pohodlí a jsou bez problémů nositelné nejen pro samotné modelky, ale i pro Vás.

Nepřehlédnutelné boty

Letošní jaro a léto nikdy nic nezkazíte zvýšenou platformou, která je dokonale schována uvnitř boty. Tím docílíte toho, že boty jsou nadmíru pohodlné, jelikož konstrukčně snižují výšku podpatku, ale na první pohled se jeví jako extra vysoký.
Pokud máte raději sportovní obuv, nebo patříte do kategorie sportovní ženy, nezoufejte. Módní návrháři pro vás připravily „sportovní“ kotníčkové boty, které jsou elegantně ozdobeny zipy. Jsou nadmíru komfortní, dokonale drží váš kotník a navíc jsou absolutně trendy a stylové.
Např. značka Dolce & Gabanna vytvořila model bot, který na první pohled připomíná rybářskou síť. Jedná se o velice pohodlné a originální boty, které se hodí hlavně do společnosti. Boty vypadají na noze skutečně sexy, že vám žádný muž neodolá.

Co si obléci ke kotníčkovým botám?

Mezi nejoblíbenější modely kotníčkových bot patří takové, které těsně obepínají nohu. Takové boty se dají kombinovat s množstvím nejrůznějších outfitů. Nádherně půjdou jak k šatům, kraťasům, sukním, tak i k džínům apod. Máte na výběr z množství materiálů, designů i barev, takže o výběr není nouzi. Objevují se v mnoha podobách – na podpatku i bez, zdobené cvočky a přezkami, s otevřenou špičkou i s kožešinovým lemem apod. Pokud hledáte boty, které budete moci nosit ke kalhotám i k sukni, vyberte si co nejnižší model, který dosahuje těsně ke kotníkům. Právě takové boty vám zaručí také efektní prodloužení nohou. Pokud máte raději boty s otevřenou špičkou, nezapomínejte, že nejnovějším trendem v oblasti módy jsou – punčocháče a ponožky ven.

Článek Kotníčkové boty pro ženy byl publikován 23. března 2010 v 07.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...