Tašky ze zipů

Tagy:  tašky ze zipů, zipy, zip, zdrhovadlo, kabelky, batohy, originální tašky, extravagantní kabelky

Sponzorované odkazy:

Tašky ze zipů

Že už bylo dost povídání o večerních kabelkách, sportovních taškách apod.? Už jste někdy slyšeli o taškách ze zipů? Pokud ne, následující řádky vás s právě s tímto trendy doplňkem seznámí. Odložte obyčejné igelitky, papírové tašky a kabelky, pořiďte si tašku ze zipů.

Nezbytný doplněk

Kabelky, tašky, aktovky, psaníčka i batohy jsou nejen nepostradatelnou součástí našeho šatníku, ale také nezbytným doplňkem. Navíc právě tašky vypovídají hodně o naší náladě a naší osobnosti. Pokud chcete na veřejnosti vypadat jako elegantní dáma, raději dáte přednost kožené kabelce stylového tvaru. Jestliže chcete upoutat pozornost, sáhnete po extravagantní kabelce různých tvarů a designu. A pokud chcete být opravdu originální, pořiďte si kabelku ze zipů.

Nuda je pryč

Oživte váš šatník a vneste do života trochu elánu. Odložte černé kožené kabelky a „diplomatky“, vsaďte raději na divoké vzory, extravagantní kousky a zajímavé kabelky. Letošní jaro a léto totiž hýří barvami. V obchodech a buticích s kabelkami převládají hlavně výrazné barvy a vzory. Pokud máte zájem o opravdový trendy hit, vyměňte obyčejnou látku a kůži za zdrhovadlo. Zipy jsou absolutně IN nejen jako vkusný doplněk oblečení, ale také jako materiál, který se používá k výrobě kabelek.

Chcete být originální?

Věděli jste, že zip byl vynalezen již v roce 1852? Ovšem první taška ze zipů byla vyrobena až v roce 2003 izraelským studentem designérské školy. Tyto tašky se nestaly zrovna moderní záležitostí. Teprve letošní rok vznikla celá kolekce kabelek vyrobených ze zipů a stala se nadmíru populární záležitostí. Kabelky, taštičky, tašky, plážové a sportovní tašky nebo dokonce batohy byly vyrobeny právě ze zipů.
Díky zdrhovadlům se takové tašky staly nesmírně originální a trendy. Výhodou těchto tašek je, že mají poměrně dobrou pevnost a můžete v nich nosit např. i knihy do školy. Dámy, které mají problémy s hledáním klíčů a kreditních karet zajisté ocení fakt, že kabelka lze rozepínat téměř „do nekonečna“. Snadno si můžete otevřít i dno kabelky a nemusíte tak celý obsah kabelky vysypat. A další výhodou je ten fakt, že kabelky nejen snadno otevřeme, ale také vypereme.

Originalita něco stojí

Tyto kabelky jsou k sehnání zatím pouze v zahraničních e-shopech, ale doufejme, že se brzy objeví také u nás. V oněch zahraničních e-shopech za ně dáme přibližně od pěti do čtyřiceti dolarů. Pokud takovou kabelku chcete, není nic jednoduššího než objednání z e-shopu.
Pro tvořivé a šikovné ruce se nabízí vytvořit takovou kabelku sám. Jestliže má vaše babička plný šuplík starých zipů nebo vy se chystáte vyhodit staré bundy, kabáty, kalhoty apod., máte jedinečnou šanci si udělat originální tašku sama. Tím si zaručíte, že takovou kabelku budete mít opravdu jen Vy, a nikdo jiný. Platí, že čím delší zipy si pořídíme, tím rychleji nám šití kabelky půjde.

Článek Tašky ze zipů byl publikován 26. dubna 2010 v 07.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...