Sportovní tašky se stylem

Tagy:  tašky, sportovní oblečení, doplňky, Adidas, Lacoste, Lonsdale, Roxy

Sponzorované odkazy:

Sportovní tašky se stylem

Chystáme-li se za sportem, často zapomínáme na stylové a sexy oblečení. O taškách, obuvi a doplňcích ani nemluvě. Je to ale škoda, protože právě v oblasti tašek a doplňků začíná být situace skutečně zajímavá.

Sportovní tašky v novém

Řada společností vyrábějících sportovní i běžné oblečení konečně spatřuje v oblasti tašek příležitost k uplatnění nápadů designerů. Řada tašek tak konečně dostává novou, krásnou podobu a umožňuje majitelkám nosit ji nejen z nutnosti, ale také jednoduše proto, že se jim líbí. Dámy už se tedy nemusí stydět za tašku na přenášení sportovního oblečení a vybavení. Mohou sáhnout po krásných nových modelech, na které bude radost se koukat.

Taška tradičně od Adidas

Adidas je jedním z nejsilnějších hráčů na trhu s vybavením pro sportování. Sportovních tašek vyrábí požehnaně a ve svých kolekcích myslí samozřejmě i na ženy. Mnoho modelů vychází ze základních, tradičních designů společnosti. To znamená jednoduchost, co se týče tvaru i barev. Obvykle volí přiměřeně kontrastní odstíny a zavedená barevná schémata. Na trh dodává řadu tašek různých tvarů a velikostí, každá žena si tedy vybere přesně dle svých potřeb.

Osvědčená klasika od AdidasOsvědčená klasika od Adidas

Roxy a barevné printy

Značka Roxy se do povědomí dostala zejména díky výrazným a často velmi originálním potiskům produktů pro ženy a dívky. Oblibu si mimo batohů a peněženek získávají pochopitelně i tašky. Ty jsou jak jinak než krásně barevně vyvedené, na výběr je spousta motivů, zrovna jako velikostí a tvarů tašek. Zde je také příjemné to, že se nejedná o ryze sportovní módu. Roxy je jako sestra Quicksilvera zaměřená spíše na snowboardové a surfařské oblečení. Díky tomu nabízí tak specifický design, jako jsou třeba stylizované květinové vzory.

Roxy a barevné printyRoxy a barevné printy

Lacoste tašky

Méně vyhledávanou značkou v oblasti sportovních tašek je Lacoste. Tašky Lacoste jsou však velmi zajímavou alternativou ke klasickým sportovním značkám, pro ženy mají navíc jedno velké lákadlo – jejich modely jsou o kapku elegantnější než modely jiných značek. U sportovních tašek se Lacoste inspirovala taškami na tenis.

Lacoste s kapkou eleganceLacoste s kapkou elegance

Lonsdale i pro ženy

Byť je Lonsdale značka spojovaná hlavně s boxem a silnějším pohlavím, nabízí řadu velmi zajímavých sportovních tašek. Zaujme hlavně jejich čistý design, kontrastní barvy a také hladký materiál. Opět máme na výběr z několika velikostí, modely Lonsdalu nejsou výsledkem experimentů, všechny vycházejí z tradičních střihů.

Lonsdale tašky, další klasikaLonsdale tašky, další klasika

Článek Sportovní tašky se stylem byl publikován 21. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...