Tašky přes rameno

Tagy:  tašky, tašky přes rameno, sportovní tašky, luxusní tašky, Chloé, Puma, Nike, Adidas, kožené tašky, kabelky, kabely

Sponzorované odkazy:

Tašky přes rameno

Zapomeňte letos na neforemné tašky a batohy. Poohlédněte se raději po něčem praktickém a hlavně moderním. Tašky přes rameno, to je ono!

Taška přes rameno je letos IN, autor: BurstyrifficTaška přes rameno je letos IN, autor: Burstyriffic

Správná taška

Při výběru tašky myslete nejen na to, jestli se vám bude hodit k novým botám nebo jestli má opravdu hezký design, ale hlavně na to, k čemu budete tašku využívat. Jak velkou tašku chcete a jaké bude mít využití. Zdali chcete tašku přes rameno nosit běžně do práce, na nákupy, na cestování, na sport nebo na večírek. Není taška jako taška a proto se pojďme společně „projít“ sportovními taškami přes rameno a letními tašky, které jsou absolutní bombou pro letošní rok 2011.

Sportovní tašky

Kolekce tří nejznámějších a nejžádanějších značek – Adidas, Nike a Puma se shoduje hned v několika bodech. U všech najdeme jednoduchost, praktičnost, kvalitní materiál a jednoduchý design, který jen tak nevyjde z módy.
Adidas – letošní rok budou převládat hlavně hnědé, bílé, tyrkysové, růžové a klasické černo bílé variace. Na první pohled působí tašky obyčejně, ale tašky přes rameno jsou vylepšeny výraznými kapsami, ozdobami, mašličkami, nápisy apod.
Nike – pokud chcete tašku přes rameno, která vám bude nejen slušet, ale také dobře sloužit, zkuste např. značku Nike. I zde potkáte hlavně bílé a hnědé odstíny. Kolekce tašek přes rameno pro rok 2011 představila designově neotřelé kousky. Tašky jsou ozdobeny např. květinami, metalickými prvky, výšivky, nápisy apod. Nike tašky navíc mají nastavitelnou délku popruhu.
Puma – také nabízí kvalitní a praktické tašky nejen přes rameno. V jejich kolekci najdete hlavně sytě modré nebo zelené odstíny tašek, které jsou obohaceny o výrazné nápisy a loga Puma.

Adidas, autor: adifansnetAdidas, autor: adifansnet
Puma, autor: vindictiveimmunityPuma, autor: vindictiveimmunity

Luxusní kožené kabelky

Právě se seznamujete s kolekcí kožených kabelek značky Chloé. Proč zrovna firma Chloé? Protože nabízí vysoce luxusní kabely přes rameno, které stojí za to mít. Kabely jsou letošní rok vyrobeny převážně z pravé kůže a navíc jsou ozdobeny kovovými doplňky. Jedná se nejen o kovový zip, ale také výrazné zdobené přezky, zámky, řetízky apod. Kovové doplňky jsou vždy vyrobeny z takového kovu, aby barevně ladily ke kabelce a nevytvářel se tak zbytečně ostrý kontrast. Většinou je použit kov stříbrné, zlaté a měděné barvy.
Nebojte se, vybrat si můžete nejen z klasicky černé a hnědé kožené kabelky přes rameno, ale také jsou k dostání kožené kabelky červené, zlaté a stříbrné barvy. Samozřejmě nesmí chybět ani kabelky v barvách velbloudí kůže, které jsou absolutním hitem číslo jedna!

Článek Tašky přes rameno byl publikován 31. března 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...