Peněženky, které nadělají spoustu parády

Tagy:  peněženka, doplňky, Ed Hardy, miu miu, Guess

Sponzorované odkazy:

Peněženky, které nadělají spoustu parády

Mít šikovnou a ještě k tomu pěknou peněženku je k nezaplacení. Najít pro sebe tu pravou může být velmi náročný úkol. U peněženky je obzvláště důležité, aby nám byla po ruce a nenadělala více škody než užitku. O rozkutálené desetikoruny po celém obchodě jistě nestojí nikdo z nás.

Perfektní peněženka

Peněženka musí být především praktická. Používáme ji denně. V kabelce musí být stále při ruce. Peněženka má velmi důležitou úlohu a to starat se o naše peníze, kreditní karty, účtenky a výpisy z účtu. Je-li šikovná, ušetří nám čas, nervy i peníze. Správná peněženka odpovídá zcela našim potřebám. Především dbáme na její velikost. Musí nám vyhovovat. Větší peněženky jsou prostornější a bez problému do nich složíme i velké bankovky. Obzvláště na velikost je dobré se zaměřit. Před zakoupením nové peněženky do ní vždy zkuste vložit občanský průkaz a bankovky. Mnohdy se totiž stane, že až po zakoupení peněženky zjistíme, že některé doklady se do ní nevejdou a že bankovky musíme na třikrát přehýbat.

Pestrá a pozitivní od Ed HardyPestrá a pozitivní od Ed Hardy

Kromě velikosti je důležité také vnitřní uspořádaní. Kapsy a přihrádky na karty jsou podstatnou součástí. Někomu slouží peněženka pouze pro uschování peněz, obvykle jsou do ní však ukládány i doklady a karty, které potřebujeme mít stále u sebe. Z tohoto důvodu je dobré, aby naše peněženka obsahovala dostatek přihrádek na platební i jiné karty. Oddělené místo by měly mít bankovky a doklady, které si chceme uchovat. Obzvláště se pak zaměříme na kapsičku na drobné, ze které by peníze neměly vypadávat. Nejlepší je, je-li takové kapsička uzavíratelná na zip.

Stylová peněženka od GuesseStylová peněženka od Guesse

Materiály a styly

O praktičnosti peněženek jsme se již poučili, nyní se zaměříme na vzhled, který je rovněž velice důležitý. Oblíbené jsou peněženky větších rozměrů opatřené patentkem. Kromě kovové konstrukce bývají ze saténu či jiné jemné látky. Jsou velmi pěkné, avšak trochu náchylné na poničení. Oblíbená je také imitace hadí kůže. Kdo si potrpí na kvalitu, zaměří se na peněženky kožené, které bývají zpravidla velice jednoduché. Již poměrně klasické jsou textilní peněženky, které se však mohou poměrně rychle zašpinit.

Následujte trendy léta a pořiďte si veselou barevnou peněženku. Ať už zvolíte jednobarevnou červenou či zelenou peněženku či hravou pruhovanou, připomene vám při každém placení optimismus radostného léta.

Rudá miu miuRudá miu miu

Článek Peněženky, které nadělají spoustu parády byl publikován 26. května 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...