Kožené peněženky v pestrých barvách

Tagy:  kůže, kožené výrobky, peněženka, psaníčko, doplňky

Sponzorované odkazy:

Kožené peněženky v pestrých barvách

Vybrat si tu nejlepší peněženku dá pořádnou dřinu. Co si výběr trochu zúžit a zaměřit se na prověřenou kvalitu? Kožené peněženky totiž nikdy nezklamou. Navíc, v pěkné barvičce dělají radost, i když nejsou naplněné k prasknutí.

Kožená peněženka, kvalitní a stylová

Na trhu je v dnešní době ohromné množství různých peněženek, mnohé z nich mají opravdu lákavé ceny. U takových kusů nelze počítat s dlouhou životností, vydržet může třeba jen několik málo měsíců. Mnohem lépe na tom jsou kožené peněženky. Pořizovací cena je sice několikanásobná ve srovnání s těmi obyčejnými, odměnou nám však bude dlouhé a věrné sloužení. Navíc, kvalitní peněženka z dobrého materiálu často na hodnotě získává. Je jako s pravou vuittonkou – patina ji dodává na kráse.

Dnešní kožené peněženky jsou opravdu stylové, pohled na ně je uchvacující. Seženeme je ve všech možných odstínech, tvarech a z různých druhů kůže.

Velké peněženky

Jednou z možností, která se nám nabízí, je zakoupení velké prostorné peněženky. Pro některé ženy jsou tyto rozměry nepraktické, jiné však na ně nedají dopustit. Řada z těchto peněženek skvěle poslouží také místo kabelky, nahradí běžně používaná psaníčka. Pokud zvolíme pěknou barvu, nemusíme ani myslet na ty nejvýraznější, jistě nám peněženka bude dobře sloužit.

Elegantní kožené kouskyElegantní kožené kousky

Nebojte se barev a materiálů

Výběr kožených peněženek je pestrý, doslova. Najdeme všechny barvy duhy, v mnoha různých materiálech. Přírodní odstíny kůže, překrásné pestré barvené kůže v různých kvalitách, povrchových úpravách jsou samozřejmostí. Nejčastěji se setkáváme s hladkou kůží, se semišem, voskovanou kůží nebo třeba kůží lakovanou. V různých odstínech vyznívají jednotlivé úpravy odlišně.

U peněženky se rozhodně nemusíme bát výrazných barev, naopak. Krásná peněženka v zajímavé, výrazné barvě dokáže udělat s náladou divy. Navíc, už je dávno pryč doba uniformovanosti a každý by si měl pořídit to, co se mu opravdu líbí. Sáhnout tak můžeme třeba po malinové, pistáciové, šmoulovsky modré či kanárkové.

Nebojte se barev a materiálůNebojte se barev a materiálů

Tvary a vzory jsou také v kurzu

Nikde není psáno, že musí být každá peněženka jednobarevná. Pestré peněženky se vzory jsou k vidění stále častěji. Originální barevné kombinace, využití různých doplňujících materiálů a dekorací udělá z takové peněženky malé mistrovské dílo.

Zajímavé jsou také peněženky na drobné, které jsou poněkud menší, zato mají často zajímavé tvary. Nejčastěji se pochopitelně setkáme se srdci. Pořízení takové peněženky ale rozhodně není projevem dětinskosti. Mnohé z nich jsou skutečně vkusné a navíc skvěle slouží.

Drobné peněženky nejen na drobnéDrobné peněženky nejen na drobné

Článek Kožené peněženky v pestrých barvách byl publikován 13. března 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (4).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...