Peněženky ROXY vždy se stylem

Tagy:  peněženka, Roxy, doplňky, street

Sponzorované odkazy:

Peněženky ROXY vždy se stylem

Značka Roxy je nejen mezi mladými velmi oblíbená. Nabízí široký sortiment neskutečně zajímavého méně či více sportovně vyhlížejícího oblečení a doplňků, peněženky nevyjímaje. A právě na ně se zde trochu blíže zaměříme.

Typicky Roxy

Značka Roxy nadchne především hravostí a pestrostí, která z ní doslova čiší. Drží se zásady být vždy zajímavá a zaujmout. I tvarově jednoduché peněženky dokáže Roxy vykouzlit v neuvěřitelných obměnách, které si zamilujeme. Peněženka s obřími barevnými puntíčky kombinuje řadu pěkných, lehce kontrastních barev. V podobném duchu je i dívčí peněženka s růžovo červeným potiskem. Velmi zajímavou variantou se zdá být i trochu méně dívčí tmavá peněženka Roxy s modro bílým potiskem.

Klasický tvar, zajímavý potisk, autor: ROXYKlasický tvar, zajímavý potisk, autor: ROXY

Jedna hezčí něž druhá

Mnoho z nás budou jistě zajímat trochu méně tradiční peněženky, které zaujmou nejen barevným provedením, ale také tvarem a uspořádáním kapsiček. Jemná a elegantní peněženka s barevnými kolečky má ideální velikost k tomu, aby skryla nezbytnou hotovost i doklady. Velmi prostorná a praktická je také obdobná peněženka zdobená tentokrát neuspořádanými barevnými kruhy a kroužky. Pozornost vzbudí jistě také peněženky s květinovým potiskem, ať už zvolíme kompozici hnědé, bílé a růžové či bílé a modrých odstínů, neuděláme chybu.

Odolný materiál a více prostoru, autor: ROXYOdolný materiál a více prostoru, autor: ROXY

Tak trochu jiná Roxy

Kovově matné elegantní peněženky Roxy nás vzhledem k obvykle naprosto odlišnému stylu této značky velmi překvapí. Někoho jistě překvapí více než mile. Stříbrná i černá varianta je poměrně univerzální a zaujme děvčata i dámy. Díky menším proporcím peněženku snadno schováme do kterékoli kabelky a přesto do ní vtěsnáme vše, co u sebe potřebujeme mít.

Jednoduché a elegantní, autor: ROXYJednoduché a elegantní, autor: ROXY

Závan elegance od Roxy

Roxy nás vždy něčím překvapí. Někdy něčím velmi bláznivým, jindy naopak jednoduchostí a nekomplikovaností. Jednoduchý tvar, různé barevné obměny a elegantní zavírání na páseček. Taková peněženka nemá chybu a nelze jí nic vytknout. Kdo si potrpí na jednoduchost bez zbytečného zdobení, pro něj bude peněženka z této řady jako stvořená.

Elegantní a moderní zároveň, autor: ROXYElegantní a moderní zároveň, autor: ROXY

I ti, co vždy chtějí něco neotřelého, si s Roxy přijdou na své

Originální, vkusná a elegantní je látková peněženka na zip s květinovým vzorem v tmavě hnědé a bílé barvě. Rozhodně je unikátním kouskem, po kterém zatoužíme. Možná nás zaujme také prostorná peněženka šedivé barvy se zajímavým uspořádáním kapsiček.

Další variace pro dámy, autor: ROXYDalší variace pro dámy, autor: ROXY

Článek Peněženky ROXY vždy se stylem byl publikován 26. října 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...