Peněženka je pro pány důležitým módním doplňkem

Sponzorované odkazy:

Peněženka je pro pány důležitým módním doplňkem

My dámy máme kabelku, do které dokážeme schovat nejen make-up, ale i spoustu dalších věcí. Pánové většinou s sebou kromě tašky na notebook, či tašky na obchodí jednání, klasickou tašku nenosí. Postačí si s kapsami a peněženkou, do kterých musí vměstnat všechny svoje „důležitosti“.

Pánská peněženka tak musí být nejen stylovým, ale především praktickým módním doplňkem. Musí se do ní vměstnat nejen platební karty, občanský průkaz, řidičské oprávnění a peníze, ale také další doklady.

Proto je při nákupu nové pánské peněženky důležité promyslet požadovanou velikost. Jste typ muže, který má v peněžence pouze kreditku a pár drobných? Pak vám bude stačit nějaká menší peněženka. Pokud však s sebou nosíte hodně dokladů, zákaznických kartiček a také máte rádi po ruce více hotovosti, rozhodně si vyberte peněženku větší.

V dnešní době, kdy můžeme u kasy v obchodě zaplatit chytrými hodinkami, či telefonem, ve kterých můžeme mít nahrané i osobní doklady, by spousta mužů ani peněženku nosit nemusela.

Peněženka je však nenahraditelným módním doplňkem a symbolem společenského statusu, stejně jako třeba kvalitní značkové hodinky. Pánové nemají příliš na výběr, co se módních doplňků týče. Hodinky, peněženka, kravata, spona na kravatu, případně manžetové knoflíčky a kožený pásek.

Možná proto si pánové při výběru nové peněženky dávají tolik záležet. Fajnšmekři ocení peněženku, která kromě přihrádek na nejrůznější karty disponuje i sponou na papírové bankovky. Vnitřní členění peněženky by mělo odpovídat vašim potřebám.

Neméně důležitý je materiál, ze kterého bude vaše peněženka vyrobena. Rozhodně stále v oblíbenosti vede kůže a broušená kůže. Jedná se o nenahraditelný materiál, který vám dlouho vydrží pěkný. Nová kožená peněženka navíc nezaměnitelně voní. To vám nikdy peněženka ze syntetických materiálů nenabídne. Jen ji prosím nenoste v zadní kapse kalhot. Poškodíte si materiál kalhot, ale i peněženku.

V obchodě několikrát vyzkoušejte peněženku otevřít a zavřít, má-li peněženka zip, měl by fungovat bez problémů, nenechte si namluvit, že se časem tzv. vyběhá. Patenty, zipy a ostatní detaily peněženky jako je její prošití, by měly být kvalitně zpracované. Budete mít jistotu, že vám taková peněženka bude sloužit roky. Za kvalitu se v tomto případě rozhodně vyplatí připlatit.

Článek Peněženka je pro pány důležitým módním doplňkem byl publikován 20. března 2023 v 07.00 v rubrice Doplňky a Pánská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...