Oblékněte se do pastelových barev

Tagy:  barvy, pastelové barvy, léto, doplňky, růžová, zelená, žlutá, tyrkysová, oblečení

Sponzorované odkazy:

Oblékněte se do pastelových barev

Léto je nádherným obdobím, které nás nabíjí energií a konečně přidá i na dobré náladě. Je proto přirozené, že se raději uchylujeme ke světlým optimistickým barvám, které vyjadřují naše pocity. Pokud na sobě však tento obrat stále ještě necítíte, obměňte šatník či jej alespoň oživte několika zářivými kousky- pomůžete nejen zvednout svou náladě ale rozveselíte i lidi kolem vás.

Ve sladkých barvičkáchVe sladkých barvičkách

Méně látky, více barev

S rostoucím počtem stupňů se pomalu ale jistě zkracují délky sukní, ve kterých z domova vyrážíme. V teplých dnech jsou tendence odívat se skutečně skromně. Oblíbené jsou lehké příjemné materiály a vzdušné hedvábné látky. Při volbě barev prakticky neexistují hranice. Růžová, fialková a prolínající se odstíny zelené a modré budou v módě snad napořád. Obzvláště vkusné jsou barvy pastelové, které jsou výrazné a mají šmrnc a přitom na nás zbytečně křiklavě neupozorňují.

Jemná růžová od Victoria´s secretJemná růžová od Victoria´s secret

V čem uděláte parádu zaručeně

Nudné šedivé a bledé odstíny patří s přicházejícím létem na dno skříně. Černá rovněž není ideální volbou, kromě chmur které vyzařuje je také velice nepraktická. Pastelové barvy nádherně vyniknou na letních šatech a lehkých blůzkách. Kraťasy a nevýrazný top snadno oživíme barevnou kabelkou a náhrdelníkem ve žluté, růžové či tyrkysové barvě. Nebojte se trochu experimentovat a nakupujte barvičky, kterým jste se dříve z nějakého důvodu vyhýbala. Jasné barvy skutečně zlepšují náladu a vyjadřují naši odvahu a skvělý vkus.

Nechte se unést

Jsou odstíny které nezevšední. Aby se vám nové barvy neokoukaly, volte raději především barevné doplňky a jednoduché snadno kombinovatelné topy. Velký efekt udělá barevný kabátek či výrazné lodičky sladěné s kabelkou. Barvy noste podle nálady a veselé tóny kombinujte s bílou a tlumenými neutrálními odstíny. Nejednu ženy přímo uchvátí sladce růžová pastelová barva připomínající sladkosti. Nádherné jsou také tajemné odstíny fialové, modré, tyrkysové a modrozelené. Velice pozitivní a energická je také mandarinkově oranžová či hřejivá žlutá. Tyto nádherné radostné barvy nám prozáří den.

Doplňky v barvách duhyDoplňky v barvách duhy

Článek Oblékněte se do pastelových barev byl publikován 29. května 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...