Oblečení na letní výlety

Tagy:  oblečení, volný čas, sportovní oblečení, džíny, teplé oblečení, trička, mikina, plážové oblečení

Sponzorované odkazy:

Oblečení na letní výlety

Léto oficiálně začalo, přesto nás stále ještě občas překvapí chladná rána i večery. Dilema s tím, co na sebe v těchto nevyzpytatelných dnech jistě pomůže malá inspirace. Nenastal ten správný čas vyrazit na nákupy?

Za sportem v modré

Ať už se chystáme na piknik, odpolední sportování, na výlet s přáteli či večerní grilování, vždy oceníme pohodlné a přitom pěkné oblečení. Délku džín volíme podle aktuálního počasí, velmi oblíbenými jsou tříčtvrteční džínové kalhoty. Vršek pak vybíráme v podobném duchu, nejjednodušší variantou je černé bavlněné tílko. Modrý svetřík je o poznání zajímavější, oblékneme ho v chladnějších dnech. Dlouhé zdobené modré triko působí žensky a přitom sportovně. Pro pohodlnou chůzi zvolíme modré tenisky a na hlavu můžeme nasadit značkovou kšiltovku. Velké brýle jsou v létě nezbytnou součásti outfitu.

Skvělé oblečení do města i na pláž

Mít styl a přitom se cítit dobře je k nezaplacení. I pohodlné oblečení může skvěle vypadat. Do města a následně i k vodě můžeme bez obav vyrazit v leginách s leopardím potiskem a jednoduchou hnědou halenkou. Hnědé kožené sandálky se zdobením se k takovému modelu skvěle hodí. Budeme se cítit skvěle a přitom vypadat žensky a přitažlivě. V horkých letních dnech vyrazíme z domova v barevných květovaných šatech kratší délky, jejich jednoduchý přitom zajímavý střih jistě zaujme. Pod šaty můžeme rovnou schovat plavky a na nožky nazujeme pohodné žabky s mašličkou. Ostudu neuděláme ani v džínových minikraťáskách a půvabném asymetrickém topu s volánky. Nesmí chybět oblíbená letní obuv, tedy žabky a celý outfit obohatíme o sluneční brýle.

V pohodlí a teple

Překvapí-li nás chladno, či se chystáme do přírody nebo na večerní posezení na terase s příteli, může se stát, že nám nezbude nic jiného než sáhnout po teplejším oblečení. V takovém případě se nám skvěle osvědčí džíny a slabá mikina v překrásném odstínu růžové barvy. Jistě oceníme pohodlí botasek a s kšiltovkou budeme vypadat jako opravdové sportovkyně. Sportovní a přitom velmi vkusný dívčí model můžeme doplnit taškou přes rameno v černé barvě. Ať už je jakákoli denní doba, vyžaduje-li to počasí, zajistí nám toto oblečení příjemné teplo a pohodlí.

Článek Oblečení na letní výlety byl publikován 26. června 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...