Romantická večeře v šatech

Tagy:  romantická večeře, večeře, oběd, šaty, džíny, restaurace, dámské oblečení, doplňky

Sponzorované odkazy:

Romantická večeře v šatech

Chystáte se na romantickou večeři při svíčkách a nevíte, jak se máte obléknout? Musíte jet na pracovní oběd a šéf vám nařídil elegantní šaty? Co s tím? Nechte se inspirovat restaurací. Ano, je to tak! Předtím, než začnete zoufale obracet vaši skříň a hledat krásné šaty, zeptejte se, do jaké restaurace jdete a přizpůsobte se jejímu stylu. Zkrátka se slaďte s typem vybrané restaurace. Nebojte se, není to vůbec složité!

Restaurace

Už jste o tom někdy slyšela? Oblékat se ve stejném stylu, jako je restaurace? Není to samozřejmě nutnost, ale uvidíte, že tím oslníte nejen vašeho partnera či šéfa, ale i sama sebe. Budete působit dokonale! Jen si představte, vyrazit do italské restaurace s čínském stylu nebo se zeleným šátkem na hlavě… to není zrovna to pravé ořechové. Naopak v thajské restauraci budete působit v takovém outfitu naprosto přirozeně.

Oběd v české restauraci

Jako bod číslo jedna je důležité, rozlišovat jestli jdete na oběd na večeři. Oběd je považován za všední záležitost, kdežto večere zní trošku slavnostněji.
Pokud se chystáte na oběd do luxusní české restaurace, bezpochyby zazáříte v klasickém ležérním modelu. Vezměte si proto např. polodlouhou sukni nebo klasické kalhoty. A co k tomu? Co třeba elegantní tričko nebo košili? Máte-li v úmyslu i na obědě zářit jako pravá dáma, vezměte si lehkou šálu kolem krku. A samozřejmostí jsou módní doplňky všeho druhu.

Večeře v české restauraci

Jak se máte obléknout na večeři do luxusní české restaurace? Řiďte se tím, že byste měla zvolit něco z české a něco z francouzské módy. Tzn. řasení, zdobení krajkou, šál kolem krku, polodlouhá nebo krátká sukně, kalhoty rovného střihu, halenka či elegantní košile apod.
Pokud máte delší vlasy, sčesejte je do culíku nebo drdolu a ozdobte se decentními doplňky jako jsou např. korále.

Italská restaurace

Itálie je známa svým temperamentním stylem života, těstoviny a pizzou. Samozřejmostí jsou obyčejné, ale i luxusní pizzerie. Na večeři do pizzerie se oblékněte jednoduše a hlavně pohodlně. Vždyť nejdete na žádnou módní přehlídku nebo pracovní večeři, ale jde hlavně o to, dobře se najíst. Oblečení by měl být volnější, a klidně si můžete obléct i džíny. Barevné tričko nebo tunička vás akorát rozzáří. Svetr nechte tentokrát doma a sáhněte spíše po moderní mikině.

Thajská a čínská restaurace

Hurá, oblečte si šaty. Pokud máte ráda vzdušný materiál a vrstvení, pak si určitě přijdete na své. Na rozdíl od italské restaurace je lepší obléknout sukni či šaty než obyčejné kalhoty. Největším trapasem by bylo obléci si šortky či kraťasy – to opravdu NE!
Ženské střihy, sukně, barvy a doplňky ze dřeva či plastů, to je to pravé ořechové.

Článek Romantická večeře v šatech byl publikován 30. června 2010 v 09.30 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...