Jaké stylizace se nejlépe hodí na elegantní večeři?

Jaké stylizace se nejlépe hodí na elegantní večeři?

Dostali jste pozvánku na večeři do elegantní restaurace a přemýšlíte, co si pro tuto příležitost vzít na sebe? Podívejte se na naše návrhy!

Elegantní večeře v restauraci – jak se obléknout?

Správné oblečení na elegantní večeři v restauraci je třeba zvolit především podle okolností.

Na elegantní rande s večeří můžete zvolit smyslnější stylizaci, zatímco na rodinné setkání by měla být decentní. Outfit ve formálním stylu se doporučuje i na firemní večeře, proto je lepší vyhnout se oblečení s hlubokými výstřihy, které odhaluje příliš mnoho těla.

V úvahu je třeba vzít také roční období. V zimě se hodí šaty s dlouhým rukávem a kabát, v létě zase halenka s krátkým rukávem nebo na ramínkách a lehké sako. Je však třeba mít na paměti, že šaty odhalující příliš mnoho těla nebo halenky na léto nebudou příliš dobrou volbou na elegantní večeři.

Pokud hledáte inspiraci, jak se obléknout na elegantní večeři v restauraci, podívejte se na naše nápady na outfity!

Dlouhé šaty do restaurace

Dlouhé večerní šaty z vysoce kvalitní látky, jako je matné hedvábí, decentně třpytivý satén nebo samet, budou hitem elegantního večírku. Zvolte si nejlépe kreaci v klasické barvě, například černou, tmavě modrou nebo smaragdovou.

Pokud hledáte pohodlnější obuv, můžete tuto stylizaci doplnit klasickými dámskými botami s jehlovými podpatky nebo lodičkami na nízkém podpatku. A nezapomeňte na elegantní obálkovou tašku nebo menší kurýrní kabelku na řetízku či tenkém řemínku.

Midi šaty na večeři v restauraci

Midi šaty jsou další možností pro elegantní večeři v restauraci. Nejlepší je zvolit model s délkou ke kolenům, který není příliš krátký.

Na slavnostní večeře se hodí obálkové šaty, společenské šaty s dlouhými rukávy a kostýmové šaty, zatímco na rande můžete zvolit rozšířené šaty nebo přiléhavý model s výstřihem do V.

K takové stylizaci přidejte malou kabelku a dámské lodičky – https://wojas.cz/.

Sukně a elegantní halenka k večeři

Kombinace sukně a dámské halenky je také skvělou volbou pro elegantní večeři v restauraci.

Oblečení pak vybírejte podle okolností. Na firemní schůzku se hodí tužková sukně v kombinaci s hedvábnou košilovou halenkou nebo halenkou s vázáním pod krkem. Na rodinnou večeři můžete zvolit duo skládající se z rozšířené plisované sukně a halenky s krajkou u výstřihu.

Dámská stylizace s kalhotami do restaurace

Stylizace do restaurace může být založena také na kalhotách. Pro tuto příležitost se hodí vypasované dámské cigaretové kalhoty nebo volnější kalhoty se širokými nohavicemi ze splývavé látky. Pro vkusný look přidejte elegantní halenku nebo top na ramínkách a sako.

V takové sadě můžete použít jak dámské lodičky na sloupku, tak i boty na jehlovém podpatku. Pokud dáváte přednost botám bez podpatků, zvolte kožené boty typu lords, baleríny nebo sandály.

Článek Jaké stylizace se nejlépe hodí na elegantní večeři? byl publikován 24. února 2023 v 17.15 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...