Kožené leginy na 100 způsobů

Tagy:  tom, triko, svetr, tunika, kožené leginy

Sponzorované odkazy:

Kožené leginy na 100 způsobů

Kožené leginy na 100 způsobů

Leginy můžeme nosit napříč ročními obdobími, nejoblíbenější jsou však stále na jaře a v létě. Kožené leginy jsou u nás docela nové a své příznivce si teprve získávají. Oproti klasickým leginám jsou silnější a spíše se již blíží kalhotám. Jsou neprůsvitné a jejich nošením tak předejdeme nepříjemnostem, ke kterým by mohlo dojít s klasickými leginami z jemného materiálu.

V kožených leginách do města

Lesklé, mírně pružné leginy jsou velmi pohodlné a není-li zrovna příliš horký letní den, jsou také příjemné na nošení. K leginám můžeme nosit tuniku, ti odvážnější obléknou i jednoduché delší tílko.

Jednoduchý a pohodlný model získáme kombinací legin, černého tílka a velmi lehkého svetříku, spíše připodobnitelnému k tričku. Na procházce do města či na nákupy oceníme větší stylovou kabelku. Nařasená tunika se k leginám rovněž fantasticky hodí a celý model je velmi vzdušný. Nezbytným letním doplňkem jsou samozřejmě brýle a máme-li chuť, můžeme vyrazit ve vysokých páskových botkách.

Kožené leginy- pohodlná alternativa kalhot

Leginami můžeme prakticky nahradit kalhoty a dodržíme-li pár základních zásad, nemůžeme se dopustit módních prohřešků. Jednoduchý ležérní model získáme kombinací kožených legin a dlouhého volného trika. Do chladnějších letních večerů můžeme vyrazit v modrém tílku a jednoduchém svetříku. Temné odstíny modré jsou in a také velmi rafinované. Halenka s volánky zdobená šňůrkami působí něžně žensky. Tím lze zjemnit tak trochu drsné kožené leginy. V takovém kompletu můžeme na rande i do města na nákupy. Květovaný korzet a lehký dlouhý svetřík poslouží jako oblečení na zahradní párty.

Nespoutaně sexy

Kožené leginy mohou být nejen velmi pohodlné ale skvěle poslouží také jako součást sexy oděvu na divokou párty. Chceme-li být svůdné a přitažlivé, bude nejlepší zkombinovat upnuté kožené leginy s odvážným korzetem. Skvělého dojmu dosáhneme s růžovým zdobeným korzetem, přes který si oblékneme černou vestičku pošitou blýskavými flitry. K takovému kompletu se hodí černé lesklé lodičky a malé růžové psaníčko do ruky.

Chceme-li působit ještě o stupínek svůdněji, zvolíme si jako vršek k leginám sexy zdobený korzet ve vyzývavé červenorůžové barvě. Nesmíme zapomenout na svůdné lodičky a samozřejmostí je také psaníčko ve stejné barvě jako korzet. Do chladných večerů můžeme vyrazit v kožíšku bez rukávů.

Článek Kožené leginy na 100 způsobů byl publikován 3. července 2010 v 11.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...