LINDEX - letní kolekce 2010

Tagy:  Letní kolekce Lindex, šaty, plavky, spodní prádlo

LINDEX - letní kolekce 2010

Vyzkoušejte novou letní kolekci oblečení od oblíbené značky LINDEX. Najdete v ní aktuální trendy i fantastické barvy. Jako by byla vytvořená právě pro vás.

Inspirací bylo léto, moře a pláže. A nejen to, největší inspirací byly nekonečné venkovní večírky pod širým nebem, které k této sezóně neodmyslitelně patří. Pastelové barvy nebo nevinnou bílou doplňuje dokonalý střih, který sedne každé postavě. Přesvědčte se.

LINDEXLINDEX

Plavky

Vaší pozornosti nesmí uniknout kolekce plavek. Možná jste si nějaké koupili už na jaře, abyste byly dokonale připravené, ale jedněm navíc určitě neodoláte. Třeba dvoudílným oranžovým s volánky, které zvýrazní právě získané opálení. Anebo bílým se vzorem, které mají podprsenkou střiženou tak, aby dokonale vyrýsovala vaše ňadra. Pokud se vám stále ještě nepodařilo zhubnout a stydíte se vyjít na pláž v dvoudílných plavkách, zkuste jednodílné červené plavky, které zakryjí menší nedokonalosti. Tyto plavky jsou opravdu kouzelné. Vypadají jako modrá perla. Zajímavý střih horního dílu jim jen přidává na dokonalosti.

Plavky z letní kolekcePlavky z letní kolekce Plavky LINDEXPlavky LINDEX

Spodní prádlo

Libujete si ve francouzské dokonalosti? Líbí se vám krajky a ráda dráždíte průsvitným prádlem? Nebo milujete barvy, život a zábavu? V této kolekci je něco pro každou z vás.

Luxusní komplet – košilka a kalhotky na spaní je neodmyslitelnou součástí letních nocí. Košilka je bez kostic, tedy nikdy netlačí a neškrábe a kalhoty jsou z jemné krajky.

Spodní prádlo LINDEXSpodní prádlo LINDEX

Podprsenka a kalhoty v barvách zelená a modrá … Pamatujete si ještě, co se dříve říkalo? Zelená a modrá, pro blázny dobrá. To už dnes ale neplatí, vlastně nikdy to neplatilo. Ten kdo toto vymyslel, se strašně spletl. Spojení těchto dvou barev vypadá moc dobře.

Elegantní spodní prádloElegantní spodní prádlo

Party šaty

Kolekce šatů je plná jasných, sexy a odvážných barev. Koketní růžová, exotická směr nebo něžná bílá, to je letní kolekce šatů od LINDEX.

Modelka Carmen Kass vám předvede několik modelů, které si můžete vzít na party, na procházku nebo na rande. Ať už si je vezmete kamkoliv, budete vypadat jako bohyně.

Šaty jsou velmi odvážné. Můžete si vybrat elastické, jež budou krásně obepínat vaší postavu nebo volnou tuniku, tu použijte jako šaty. V kolekci se hodně objevují minišaty s potiskem, které vypadají jako dlouhé tričko. Moc hezký!

Neváhejte a vyrazte do obchodu LINDEX, letní slevy jsou teď v plném proudu. Tak neváhejte !!!

Pastelové šatyPastelové šaty Party šatyParty šaty Rozevláté šaty v něžných barváchRozevláté šaty v něžných barvách

Článek LINDEX - letní kolekce 2010 byl publikován 31. července 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...