Push up plavky – koupací úbor nové generace

Tagy:  Dámské plavky, push up plavky, push up podprsenka, victoria secret, lindex, h&m

Sponzorované odkazy:

Push up plavky – koupací úbor nové generace

K létu neodmyslitelně patří opalování, koupání, koupaliště a přehrady. I když se na tyto sluncem zalité, nekonečné dny těšíme, některé ženy trápí jeden fakt a to malé poprsí, jenž je v létě obzvláště na očích. Před mnoha lety návrháři vymysleli takový tvar plavek, který schová nevzhledné faldíky, opticky zúží a zmenší poprsí. Proč by tedy neexistovala podprsenka, která dodá vašemu plochému hrudníku objem, jako nikdy předtím. Nestyďte se již nikdy více navštívit místní koupaliště. Pořiďte si moderní plavky s push up podprsenkou a rázem se stanete královnami celého okolí.

Victoria Secret je jedničkou na trhu, autor: VSVictoria Secret je jedničkou na trhu, autor: VS

Victoria Secret

Světově proslulá a pravděpodobně nejpopulárnější značka, soustředící se na výrobu plavek je Victoria Secret. Její modely jsou provokativní, roztomilé, originální a sexy. Z kolekce 2012 si vybere opravdu každý. Pokud toužíte po bujnějším poprsí, z bohaté kolekce Victoria Secret budete nadšené, neboť nabízí nepřeberné množství push up plavek nejrůznějších tvarů v zajímavých barevných provedeních. I když se v České republice butik Victoria Secret ještě nenachází, nesmutněte. Zboží si můžete poměrně snadno objednat přes internet.

Victorias Secret nabízí nepřeberné množství plavek, autor: VSVictorias Secret nabízí nepřeberné množství plavek, autor: VS

Litex

Značku Litex zná u nás téměř každý a to proto, že je Českého původu. Rok co rok přichází na trh s novinkami v podobě luxusních plavek a letos tomu není jinak. Kolekce push up plavek pro rok 2012 je hravá, interaktivní a místy elegantní. Oproti Victoria Secret si drží střídmý odstup a soustředí se i na zákaznice kypřejších tvarů, které ocení zahalenější model, který snadno skryje pár kilogramů navíc. Litex je Česká jednička a pro vás trefa do černého.

Pusk up plavky jsou plavky nové generace, autor: ameniePusk up plavky jsou plavky nové generace, autor: amenieLitex se postará o vaše krásné křivky, autor: litexLitex se postará o vaše krásné křivky, autor: litex

H&M

Pravděpodobně nejdostupnější variantu představuje kolekce 2012 známé značky H&M, kterou u nás najdete na každém rohu. Její plus je velmi nízká cena, díky které si najednou můžete pořídit hned několik kusů, kterými v nejbližší době oslníte účastníky koupaliště. Kromě přijatelných cen disponují nápaditými tvary, kreativní barvou a příjemným materiálem, který stejně jako běžná plavkovina, rychle schne. Letošním módním hitem staly plavky v přírodních odstínech pískové, bílé a hnědé, o čem ví své i H&M. Vybrat si tak můžete z nepřeberného množství push up plavek tohoto typu. V případě, že přeci jen preferujete výrazné barvy, nemějte obavy, i vy si vyberete.

H&M je nejdostupnější variantou plavek, autor: HMH&M je nejdostupnější variantou plavek, autor: HM

Článek Push up plavky – koupací úbor nové generace byl publikován 11. července 2012 v 15.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...