Krásné peněženky za pár korun

Tagy:  levné peněženky, doplňky, barva, materiál, kůže

Sponzorované odkazy:

Krásné peněženky za pár korun

Peněženka je vymoženost, bez které se nikdo z nás neobejde a vzhledem k tomu, že ji používáme a okolí vystavujeme několikrát za den, slouží i jako módní doplněk. Pakliže nechcete do peněženky investovat tisíce korun, které si raději uložíte do jejich útrob, pořiďte si takový kousek, který je trendy a přitom neuvěřitelně levný…

V jednoduchosti je krása a přesně toto hlásá černá peněženka H&M s imitací hrubé kůže. Zlaté řetízky jsou zajímavým doplňkem a čtvercový tvar je prostorný a ideální pro úschovu jak peněz, tak kreditních karet a nejrůznějších vizitek. Za tento model se ve společnosti stydět určitě nemusíte, ač stojí tři sta korun.

černou barvou rozhodně nic nezkazíte, autor: polyvorečernou barvou rozhodně nic nezkazíte, autor: polyvore

Sháníte-li něco neotřelého a originálního, pak to rozhodně najdete v této peněžence. Zářivá červená barva křičí optimismem a zlatá pusa na okraji působí velmi něžně. Povšimněte si také zajímavého doplňku v podobě rtěnky.

Být roztomilá není hřích, autor: polyvoreBýt roztomilá není hřích, autor: polyvore

Zvířecí motivy jsou stále v kurzu a spolu s výraznými barvami jsou doslova trefou do černého. Tento odstín fialové vás neomrzí tvar je praktický. Pozor ovšem dejte na zvolený materiál, který je magnetem pro veškerou špínu. Drobečky na dně kabelky by se vám tentokrát mohly vymstít.

Fialová a leopardí vzor? Proč ne, autor: polyvoreFialová a leopardí vzor? Proč ne, autor: polyvore

Tvar jak peněženek tak kabelek ve formě psaní jsou IN a spolu se zlatými cvočky působí tak trochu rockerským dojmem. Probuďte v sobě rebelku za pouhých 325 korun.

Jednoduchá černá se zlatými cvočky zaujme, autor: polyvoreJednoduchá černá se zlatými cvočky zaujme, autor: polyvore

Jen růžová to může být…v případě této stylové peněženky rozhodně, ta totiž dokazuje, že zvolená barva není pouze pro barbie. Po doplňku se poohlídněte v obchodech Lindex.

Oroginalita nade vše, autor: polyvoreOroginalita nade vše, autor: polyvore

Říkáte, že módních výstřelků už bylo dost a je na čase ukázat něco střídmějšího a elegantnějšího? Pak tu máte koženou peněženku v modré barvě s jemným, zlatým zdobením.

Pro milovnice elegatní módy, autor: polyvorePro milovnice elegatní módy, autor: polyvore

Kůže není nikdy dost, tak proč si ji nedopřát i v provedení peněženky a to ne leda jaké. V obchodech Mango na vás čeká tento prošívaný skvost se stříbrnou aplikací a spoustou úložného prostoru. Sběratelé vizitek si tak rozhodně přijdou na své.

Kůže a zase kůže, autor: polyvoreKůže a zase kůže, autor: polyvore

Článek Krásné peněženky za pár korun byl publikován 24. listopadu 2012 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...