Diesel oblečení, to není jen denimová móda

Tagy:  Diesel, značková móda, italská móda, denim, džíny, dětská móda

Sponzorované odkazy:

Diesel oblečení, to není jen denimová móda

Diesel je italská módní značka založená roku 1978, která si rychle získala oblibu a věhlas a je známá svou kvalitou a stylem. Diesel nám přináší vždy zajímavé a moderní kolekce dámského, pánského ale také dětského oblečení, obuvi a doplňků.

Oblíbené džíny Diesel

Diesel může pro někoho být téměř synonymem pro kvalitní džíny. Ačkoli se zabývá navrhováním a výrobou širokých kolekcí, džínové kalhoty stále zůstávají významným artiklem. Dámské i pánské džínové kalhoty klasických i moderních střihů skvěle sedí a něco vydrží. Vyberte si z široké nabídky, která zahrnuje také tříčtvrteční kalhoty a kraťasy. Úzké bokové kalhoty v tmavé barvě jsou velmi univerzálním a žádaným kouskem. Také světlejší džíny s typickým zdobením v podobě roztrhaných míst nás jistě zaujmou.

Jedinečné doplňky Diesel

Diesel nám nabídne také kolekce originálních vkusných doplňků. Stylová tyrkysová kabelka se hodí na párty i do města. Podobně je tomu také u elegantní barevné taštičky. Půvabné psaníčko s různobarevnými obdélníčky se snadno kombinuje a vyrazit s ním můžeme téměř kamkoli. Také boty Diesel nás zaujmou a zatoužíme po nich. Páskové botky na podpatku nám zaručí pohodlí a umožní ladnou svůdnou chůzi. Do práce i na večírek můžeme vyrazit v lesklých tyrkysových lodičkách, které padnou jako ulité. Na pohodlné procházky vyrazíme nejraději v placatých pantoflíkách, které naše nohy obepnou řadou pásků.

Dámská trika

Milovnice jednoduché pohodlné módy si zamilují bavlněná trika s originálním potiskem. Dlouhá trička s tak trochu abstraktním obrázkem ženy si zamilujeme. Vyrazit v nich můžeme komkoli a nosit se dají s dlouhými džínami, s kraťasy ale také s leginami. Triko s nápisem Diesel je již tradičním kouskem této skvělé značky. Kratší tričko s nápisem a obličejem ženy nejlépe vynikne v kombinaci s upnutými tmavými džínami.

Diesel doladí detaily

S Dieslem se oblečeme od hlavy až k patě. Věci, které potřebujeme mít stále u sebe bez problému srovnáme do velké prostorné tašky ve stříbrné barvě, kterou lze nosit v ruce za ucha či použít řemen a nést tak tašku přes rameno. Modrá taška pojme velké množství věcí a skvěle se tak bude hodit i při cestování. Džíny je mnohdy potřeba doplnit stylovým páskem.

Diesel dětem

Také kolekce dětského oblečení a doplňků sklízí obdiv. Sportovní šatičky i roztomilé módní boty zajistí našim nejmenším pohodlí a samozřejmě v nich také budou skvěle vypadat.

Článek Diesel oblečení, to není jen denimová móda byl publikován 9. srpna 2010 v 13.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...