Letní kolekce Emilio Pucci

Tagy:  Emilio Pucci, italský návrhář, módní návrhář, letní kolekce, léto, Peter Dundas, volánky, vzory, zemité barvy, žlutá, modrá

Sponzorované odkazy:

Letní kolekce Emilio Pucci

Ten, kdo zná módního návrháře Emilia Pucciho, jistě ví, že je typický svým designem a vzory. Letošní léto ovšem ubral na vyzývavé pestrosti, ale i tak jsou jeho modely absolutně IN.

Italská móda hýbe světem

Italský šlechtic s titulem markýz di Barsento je znám hlavně pod svým jménem – Emilio Pucci. Tento celosvětově známý návrhář doslova hýbe módou. Vždy věděl, co je trendy, jaké barvy letí a který design je to pravé pro dané období. Emilio Pucci již bohužel nežije, ovšem jeho společnost a jeho značka tu bude navždy!
Chcete vědět, jakou kolekci nám pro sezónu jaro a léto 2010 přichystal módní návrhář této značky Peter Dundas? Pokud ano, následující řádky jsou tu pro vás.

Peter Dundas

Emilio Pucci už bohužel nežije, ale jeho modely a tvorba ožívá každou sezónu. Pro jarní a letní kolekci módního domu Emilio Pucci 2010 kraloval a exceloval návrhář Peter Dundas. Modely pro rok 2010 střídaly odstíny střídmějších barev a vzorů. Naopak loni tomu bylo zcela úplně jinak. V roce 2009 byla kolekce mnohem pestřejší a na první pohled mnohem více barevnější, výraznější a veselejší. Křiklavé geometrické vzory nebyl pasé. Letošní léto je také typické tzv. „Pucci vzory“.

Typické pestré vzoryTypické pestré vzory

Módní kolekce

Nejrozsáhlejší část letní kolekce pro rok 2010 tvoří hlavně šaty. Není se čemu divit, vždyť právě šaty, sukně a kraťasy patří do nejrozšířenějšího letního oblečení. K vidění jsou jak rozevláté, volné a sexy šaty, tak i krátké a úzké mini šaty. Dá se říci, že tyto šaty doslova kopírují vyzáblé postavy modelek. Pozoruhodné jsou i šaty, které mají krátký výstřih v přední části a naopak dlouhý výstřih v části zadní. Působí naprosto originálně a svůdně. Absolutní hvězdou budete, pokud si pořídíte šaty Emilio Pucci v bílé barvě, zdobené a řasené volánky. O takových šatech se může mluvit i o „polosvatebních“, neboť mají jakýsi svatební nádech.
Letní kolekce je zaměřena na nejrůznější detaily jako jsou ramínka, výstřihy, zdobení a různě prostříhané látky.

Pokračujeme dál

Další důležitou část letní kolekce 2010 tvoří luxusní bundičky a sáčka krátkých střihů. Jsou nejen moderní ale i dokonale propracované. Některé mají decentně vycpaná ramena. To je to pravé pro letošní rok. Nechybí ani různě střižené kalhoty a kraťasy. Naprosto „bomba“ jsou kalhoty zdobené po stranách cvočky. V letní kolekci najdete také odvážné a sexy plážové oblečení a tuniky nejrůznějšího střihu. Z barev převažují hlavně přírodní a zemité tóny (béžové, zelené, hnědé, bílé …), naopak výraznější barvy pak tvoří odstíny modré a žluté.

Moderní žluté a modré odstínyModerní žluté a modré odstíny

Článek Letní kolekce Emilio Pucci byl publikován 27. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...