Guess šperky, třpytivé potěšení

Tagy:  Guess, šperky, náramky, řetízky, prsteny, náhrdelníky, přívěsky, stříbro, zlato, kamínky

Sponzorované odkazy:

Guess šperky, třpytivé potěšení

Eleganci a vytříbenost značky Guess si oblíbí snad každá žena. Kromě vysoce moderního elegantního oblečení a obuvi jsou to především doplňky, které nás okouzlí. Kabelky Guess vypadají mimořádně a šperky zrovna tak. Malá přehlídka Guess inspirace jistě přijde k chuti.

Řetízky s přívěsky, které si zamilujeme

Guess nás vždy oslní jasem a třpytem. Zlaté řetízky se zlatými a červenými ozdobami vypadají na dekoltu přímo fantasticky. Přívěsky na stříbrném řetízky lehce obepnou krk a udělají dojem. Masivnější oka stříbrného řetízku s přívěskem ve tvaru G jsou výrazné a upoutají pozornost. Blyštivé kamínky dodají šperku ještě větší dávku zajímavosti. Velice vkusným a originálním je řetízek Guess se stříbrnou placičkou posetou drobnými růžovými kamínky. Oblíbený tvar, kterýmžto je srdce, nalezneme zavěšené na stříbrném řetízku s masivními oky. Nádherným šperkem je také klíček Guess osázený jak jinak než pravými broušenými křišťály Swarovski.

Guess náhrdelníky s kouzelnými přívěskyGuess náhrdelníky s kouzelnými přívěsky

Ozdoby na zápěstí

Tmavý řetízek Guess ověšený kulatými ozdobami krásně cinká a také proto na sebe strhne veškerou pozornost. Jednoduchý a velice vkusný je řetízek zdobený červeným srdíčkem. Jeho rafinovanost nás oslní. Výraznou ozdobou zápěstí se stane stříbrný náramek s masivními písmeny tvořící nápis Guess. Velice luxusně působí Stříbrný náramek s velikými oky zdobený roztomilými přívěsky.

Tolik oblíbené náramky s přívěskyTolik oblíbené náramky s přívěsky

Veselé Guess náušnice

Také bez náušnic se žádný správný outfit neobejde! Něžné svůdně třpytivé náušničky si okamžitě zamilujeme. Stříbrná Guess srdíčka jsou poměrně výrazným šperkem, který udělá dojem a není potřeba ničím doplňovat. Velice pěkná srdíčka s řetízky v tmavé kovové barvě jsou neutrálním šperkem, kterým se můžeme ozdobit při jakékoli příležitosti. Černé kulaté Guess náušnice jsou především velmi decentní. Krásným šperkem jsou třpytivá srdíčky přesně v duchu typickém pro módní značku Guess. Rozkošné kroužky zdobené přívěsky si oblíbíme. Skvělou hru s tvarem srdce můžeme pozorovat u posledních náušniček, které můžeme nosit prakticky k čemukoli.

Náušnice, nenápadné i výraznéNáušnice, nenápadné i výrazné

Prstýnky trochu jinak

Výrazné prstýnky a prsteny jsou u značky Guess specialitou. Zlatavý třpytivý prsten se srdíčkem na ruce krásně vynikne. O něco méně výrazný je úzký prstýnek osázený řadou kamínků. Masivní měděný prsten upoutá na první pohled. Prudce elegantní stříbrný prstýnek s velkým průzračným broušeným křišťálem ve tvaru srdíčka působí neskutečně žensky. Masivní kroužek s přívěsky i originální proplétaný prstýnek udělá dojem. Prsteny z dílny designerů GuessPrsteny z dílny designerů Guess

Článek Guess šperky, třpytivé potěšení byl publikován 14. října 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...