Oblečení Mango

Tagy:  Mango, dámské oblečení, doplňky, kolekce, pánské oblečení, šperky, obuv, boty, móda, značka

Sponzorované odkazy:

Oblečení Mango

Španělská módní značka Mango představuje trendy moderní oblečení pro dámy a pány. Mango je doslova zahlcené originálními kousky oblečení a doplňků pro mladé slečny. Tato móda je velice stylová, půvabná a sexy. Všechny modely jsou navrženy a ušity tak, aby se v nich každá dáma cítila přitažlivě, pohodlně a trendy. Oblečení značky Mango vykouzlí z vaší postavy dokonalou modelku. A pánové si zajisté také přijdou na své.

Stylové oblečení Mango, autor: BeauBazarStylové oblečení Mango, autor: BeauBazar

Dámská kolekce

Každý rok a každou sezónu přichází značka Mango s novou dámskou kolekcí, která zahrnuje nejen sukně a šaty, ale také kalhoty, trička, mikiny, svetry, džíny, kabátky a kabáty, bundy, blůzy a celou řadu doplňků. Někdy se v dámské kolekci objeví i např. plavky či spodní prádlo.

Pánská kolekce

Pánská kolekce je také plná stylového a pohodlného oblečení, které je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů. Pánové jsou moderně oblečeni a navíc se cítí spokojeně, pohodlně a přitažlivě. Pánská kolekce nabízí o trochu menší sortiment, než je tomu u dámské kolekce. Najdeme zde např. kalhoty, trika, saka, košile a kravaty.

Mango sortiment

Značka Mango není zas tak stará, vznikla poměrně nedávno, a už teď je tak slavná. Nejprve se tato značka zaměřila pouze na výrobu konfekčního oblečení a módních doplňků. Teprve nedávno přišla na trh s něčím zcela novým. S čím? Zakoupit si můžete také brýle, hodinky, kabelky, šperky, boty a parfémy značky Mango.

Podzimní outfit, autor: BeauBazarPodzimní outfit, autor: BeauBazar
Fialová barva je stále IN, autor: BeauBazarFialová barva je stále IN, autor: BeauBazar

Kolekce Romance a All Night

Představme si podzimní kolekci Romance, která je charakteristická svými květinovými potisky a vzory. Dámy si mohou vybrat z široké nabídky kožených bund, dlouhých hřejivých svetrů, úzkých sukní, sáček, elegantních tunik a blůz, mrkvových kalhot apod. Dominantní barvou je hlavně fialová a modrá (švestková).
Kolekce All Night ve svém sortimentu zahrnuje hlavně večerní oblečení. Patří sem různé sexy šaty. Ať už zatoužíte o šaty s ramínky, bez ramínek, korzetové, upnuté, rozhalené, volné, krajkové, zdobené páskem nebo mašlí, Mango je to pravé pro vás. Jednoduše střižené šaty jsou většinou ozdobeny drobným doplňkem.

Kde nakupovat?

Oblečení a nové kolekce značky Mango už jsou dávno v obchodech. Stačí jen zavítat do jedné z prodejen v Praze, Brně, Olomouci aj. a vybrat si trendy oblečení pro vás. Na nic nečekejte a pořiďte si stylový kousek tohoto svůdného oblečení za výhodné ceny. Právě teď jsou v prodejnách Mango velké slevy a výprodeje letního oblečení. Zakoupit si můžete např. šaty, sukně, halenky, blůzy, kraťasy, boty, brýle, šperky apod. za skutečně excelentní ceny.
Kromě toho si v prodejnách Mango můžete prohlídnout nové kolekce pro podzim a zimu 2010.

Mango, autor: BeauBazarMango, autor: BeauBazar

Článek Oblečení Mango byl publikován 10. října 2010 v 00.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...