Scarlett Johansson je tváří jarní kampaně pro Mango

Tagy:  Mango, Scarlett Johansson, jarní kolekce

Sponzorované odkazy:

Scarlett Johansson je tváří jarní kampaně pro Mango

Nejnovější jarní kolekce značky Mango, nazvaná Modernist Resort, propaguje neuvěřitelně krásná Scarlett Johansson. Herečka a zároveň i zpěvačka vypadá v modelech Mango moc dobře, k tomu jí dopomáhá nejenom dokonale ženská postava, ale i výrazné oči a plné měkké rty.

květinové šatykvětinové šaty

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson se narodila 22. listopadu 1984 a poprvé jste si jí mohli všimnout ve filmu Zaříkávač koní v roce 1998. Dále také získala kladný ohlas ve filmech Přízračný svět, Ztraceno v překladu, Až tak moc tě nežere nebo Dívka s perlou. Společnost Mango si jí jistě vybrala i proto, že byla několikrát označena za nejkrásnější ženu světa. Zmínila jsem se také o tom, že je zpěvačka. Své první sólové album Anywhere I Lay My Head vyšlo v roce 2008.

Jarní kolekce Mango 2011

khaki šatykhaki šaty krajkové šatykrajkové šaty košilové šatykošilové šaty šaty ve stylu kombinéšaty ve stylu kombiné

Kolekce je plná elegantní módy, propracovaného designu a výtvarných kontrastů. Dále zde najdete neutrální barvy, námořnické pruhy, květinový potisk a další prvky typické pro městskou módu.

Na první pohled je zřejmé, že inspirace byla čerpána z let 70. – na své si tedy přijdou hlavně milovnice retro atmosféry z tohoto období. Ale i modely s potiskem, jemnými volánky a plisováním si musí zamilovat naprosto každý.

Šaty s potiskem

šaty s potiskemšaty s potiskem

Tyto šaty s potiskem naprosto evokují jaro. V chladnějších dnech oceníte jejich délku nad kolena a tříčtvrteční rukávy působí neotřele a trendy. Také pásek v korálově barvě, který koresponduje s barvou potisku, je velmi vhodným doplňkem zvýrazňující štíhlý pas.

Pruhovaný svetr

pruhovaný svetrpruhovaný svetr

Prozíravé použití ve vrchní části zajistí zúžení pasu a kombinace silných a slabých pruhů zaujme na první pohled.

Letní šaty

letní šatyletní šaty

Lehké letní šaty na jedno rameno v barvě starorůžové ocení milovnice boho chic stylu, který je v této chvíli velmi aktuální.

Svetr s pruhy

svetr s pruhysvetr s pruhy

A opět pruhy, tentokrát v kombinaci tmavě modré a velbloudí barvě. Svetr můžete kombinovat s neutrální béžovou a zlatými doplňky.

Celá kampaň je určitě zajímavá, neboť je zde kladen důraz na myšlenku, že jednoduchost ve stylu může být báječnou alternativou, pokud budete dávat pozor na detaily.

Článek Scarlett Johansson je tváří jarní kampaně pro Mango byl publikován 26. března 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...