Letní novinky z Mango za super ceny

Tagy:  dámské oblečení, kolekce, mango, oblékání, móda, léto, letní kolekce

Sponzorované odkazy:

Letní novinky z Mango za super ceny

Mango je vytříbenější módní značkou, zaměřující se spíše na elegantnější kousky. Pracujete v kanceláři, kde je stylové sáčko povinností? Pak si v Mangu jistě přijdete na své. V kolekcích narazíte ale také na krásné šaty,a to jak letní volnočasové, tak společenské, dále se můžete těšit na kvalitní doplňky, především kabelky a také spousty kousků, které lze nosit jen tak do města. Sbírejte inspiraci z letní kolekce a nakupte si trendy kousky, které poslouží i příští rok.

Letní overaly jsou letošní sezónu neskutečně IN, proto by ve vaší výbavě neměly chybět. Pořídit si můžete volnější kousky na běžné nošení, ale také ty luxusnější, které se nemusíte bát obléknout i na formálnější událost nebo do zaměstnání. V kurzu je sněhově bílá barva,v¨vyzkoušejte proto tento jemný overal za 1560 korun.

Autor: asosAutor: asos

Dlouhé šaty a sukně jsou sezónní záležitostí. Jednak je nemůžete nosit po celý rok a navíc fakt, že jsou letos moderní, ještě neznamená, že je vytáhnete i za rok. Letos ale dlouhé délce trendy fandí, proto se nebojte oversize střihů a plisovaných sukní, které opticky zeštíhlí a prodlouží postavu. Tyto šaty, nejenom v růžovém odstínu, na vás v prodejnách Mango čekají za 999 korun.

Autor: jcpenneyAutor: jcpenney

S čí ve všech obchodech Mango můžete rozhodně počítat, jsou společenské kalhoty, a to i v trendy kratším střihu, který je na léto jako stvořený. Černý model vlastní ve svém šatníku skoro každá žena, jedná se totiž o jakousi klasiku, nicméně chcete-li trochu překvapit a oblečení dodat šmrnc, vyzkoušejte například tento hořčicový odstín, který si skvěle rozumí se zlatými doplňky a hnědou kabelkou.

Autor: saksfifthavenueAutor: saksfifthavenue

S čím se v Mangu také setkáte, jsou nejrůznější kardigany, svetříky, sáčka a lehké přehozy, které je třeba vlastnit i v létě. Horké dny nejsou v našich končinách každodenní podmínkou, proto na pořizování teplejších kousků nezapomeňte. Dnes vám efektivně nahradí bundu, v zimě se budou hodit pod teplejší vrstvu. Tento svetřík v prodejnách Mango seženete již za 699 korun.

Autor: jcpenneyAutor: jcpenney

Koženkových bund je všude spousta, ale nic nenahradí pravý křivák z kůže, který je zkrátka exkluzivní a navíc díky použití kvalitního materiálu, vám vydrží i několik let. Zainvestujte pro jednou do pořádné bundy, jež unosíte v létě, na jaře a dokonce na podzim, kdy ještě neudeří mrazy a vánice. Tento kousek v Mangu pořídíte za cenu 4399 korun a vybírat můžete z více barevných provedení.

Autor: mangoAutor: mango

Květinové vzory, bez těch by to aktuální letní sezónu snad ani nešlo. Pakliže se ve vaší skříni ještě neobjevují, je na čase si nějaký ten květinový kousek pořídit a být konečně IN. Skvělou volbou jsou například květované legíny s tmavým podkladem, ke kterým oblečte jednoduchou bílou košili, elegantnější halenku nebo koženou bundu, která jemnost květin trochu rozboří. Tento kousek v Mangu koupíte za 499 korun.

Autor: johnlewisAutor: johnlewis

Článek Letní novinky z Mango za super ceny byl publikován 7. srpna 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...