Monster energy oblečení

Tagy:  Monster energy, volný čas, dámské, pánské, motorkářské oblečení, helmy, přilby, trička, mikiny, čepice, kšiltovky

Sponzorované odkazy:

Monster energy oblečení

Nejen pánské, ale i dámské oblečení pro volný čas, přesně tak se dá charakterizovat pár slovy značka Monster energy.

Trička

Někomu se mohou trička značky Monster energy zdát až příliš obyčejná, ale každý kousek má svého ducha a svůj neobyčejný styl. Nejčastější barvu triček této značky pořídíte v tmavé barvě. Ať už klasické černé nebo tmavě šedivé, či tmavě modré barvě.
Nejnovější kolekce Monster energy trička je zdobená fosforově zelenými nápisy a motivy písmene M. Z obyčejného tmavého trička se rázem stává atraktivní a trendy kousek do každého pánského šatníku. Díky tomuto logu se stáváte nepřehlédnutelnými a naprosto originálními.
Monster energy není značka určená výhradně mužům, ale i ženám. Co se týče kategorie triček, charakteristické rysy mají společné s pánskými tričky. Navíc dámy mohou vybírat z širší kolekce světlých (bílých) triček, která jsou také doplněna o logo písmene M (Monster energy).

Bílá varianta triček Monster energy, autor: mxtech-eshop.czBílá varianta triček Monster energy, autor: mxtech-eshop.cz

Mikiny

Monster energy oblečení je velice populární hlavně u mladší generace. Moderní mikiny této značky jsou stejně jako trička nejčastěji v tmavých barvách a se zelenými a bílými nápisy. Mikiny jsou opravdu cool. Kapuca, dlouhý rukáv, moderní střih a trendy styl, to jsou mikiny Monster energy.
Samozřejmě seženete i mikinu bez kapuce.

Monster energy mikina, autor: mxtech-eshop.czMonster energy mikina, autor: mxtech-eshop.cz

Čepice

Monster energy ve své poslední a nejnovější kolekci představit černé a bílé kšiltovky se zelenými a bílými nápisy. Rovný kšilt, to je to pravé. Na své si přijdou i milovníci teplých kulichů. Zimní kolekce pro rok 2011 představuje opravdu široký sortiment teplých a hřejivých pokrývek hlavy. Čepice a kulichy jsou v černých barvách se zeleným nápisem „M“. K dostání jsou v univerzálních velikostech, takže se nemůže stát, že pro sebe neseženete tu správnou velikost.

Zimní čepice, autor: mxtech-eshop.czZimní čepice, autor: mxtech-eshop.cz

Černá a bílá

Loňská kolekce, respektive kolekce pro rok 2010 je typická nejen černými dámskými a pánskými tričky, ale také bílými kousky oblečení. Motivy, které jsou znázorněny na tomto oblečení jsou stále stejná. Zelené, bílé nebo černé nápisy Monster energy, či pouze zkráceně písmeno „M“.
V jednoduchosti je krása. Nic přehnaného, nic komplikovaného, zkrátka jednoduchý nápis a klasická barva.

Motorkáři

Monster energy je značka nejen pro oblečení pro volný čas, ale také pro motorkářské oblečení a doplňky. Motorkářské kombinézy, přilby, rukavice, Enduro bundy, boty atd. Samozřejmostí je opět typická černo – zelená barva a nápisy písmene M, díky které se stanete na silnici nepřehlédnutelní a navíc i na motorce budete styloví a IN.

Monster energy přilba, autor: FZ WaverunnerMonster energy přilba, autor: FZ Waverunner

Článek Monster energy oblečení byl publikován 31. října 2010 v 00.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...