Hodinky Guess, stylová ozdoba našeho zápěstí

Tagy:  značkové hodinky, ciferník, náramek, zlato, stříbro, kříšťál, Swarovski, Guess, hodinky, značky

Sponzorované odkazy:

Hodinky Guess, stylová ozdoba našeho zápěstí

Značku Guess známe jako tvůrce velmi vkusného elegantního oblečení a zajímavých originálních doplňků. Tentokrát se zaměříme na hodinky, kterých nabízí skutečně širokou škálu a stále představuje nové a nové unikátní kolekce nadčasových modelů. Nikdy nechybí čistá elegance, myšlenka ani výborná funkčnost. Guess zkrátka vždy ví, co dělá.

Praktické a univerzální modely

U Guess si na své přijde zkrátka každý. Kolekce masivnějších, sportovně elegantních hodinek zaujme. Velmi střízlivé černé hodinky obdélníkového tvaru jsou téměř unisex záležitostí a hodí se i ke sportovnímu oblečení. Pěkné a elegantní jsou bílé poměrně úzké hodiny osázené kamínky do tvaru velkého otazníku, symbolu, který značku přímo vystihuje. Stříbrné hodinky s kamínky a páskem ve starorůžové barvě jsou pohodlnou a přesto velmi vkusnou variantou, se kterou budeme vždy vědět, kolik je hodin. Jsou elegantní, zároveň decentní a střízlivé. Masivnější bílé hodinky na řemínku jsou rovněž především velmi univerzální.

Univerzální, přesto nápaditéUniverzální, přesto nápadité

Zlato a stříbro u Guess vévodí

Ačkoli značka Guess velmi často experimentuje, v něčem můžeme mít jistotu. Nikdy nezanevře na zlato a stříbro, se kterým se u něj setkáváme nejčastěji. Vybírat můžeme z celokovových hodinek, které velmi často zdobí řada drobných křišťálků věhlasné značky Swarovski. Ať už úzké či široké hodinky, s kamínky či bez, s kulatým či hranatým ciferníkem, Guess nabízí tolik různých variant, že si vždy vybereme.

Zlatá a stříbrná klasika v novém provedeníZlatá a stříbrná klasika v novém provedení

Netradičně sportovní Guess

Pro Guess je velmi typická elegance a skvělý vkus. Design obvykle nikdy příliš nevybočuje od klasických kousků. Tak tomu však není u sportovní kolekce hodinek, která je u Guess něčím výjimečným. Veselé barvy nejen na řemíncích jistě zaujmou. Fialová, oranžová i modrá varianta vypadá velmi výrazně a nabídku Guess skvěle osvěží. Univerzální jsou pak černé sportovní hodinky, které se hodí i pro běžné nošení.

Sportovněji laděný designSportovněji laděný design

Originální klasika

Kulatý tvar ciferníku a k němu poměrně úzký řemínek, to je klasika, na kterou jsme si u Guess již zvykli. Přesto nás však vždy překvapí nové provedení, které udělá z hodinek opět zcela nový a originální kousek. Něžná bílá kombinovaná se zlatou představuje vkusný módní doplněk. Ciferník ve stylu leoparda se zlatými detaily potěší všechny milovnice zvířecích vzorů. Originální jsou také bílé hodinky s barevnými symboly osázené drobnými křišťály. Trochu rebelsky budou na našem zápěstí vypadat černé hodinky s růžovým srdíčkem zdobené křišťály.

Ciferníky, které zaujmou na první pohledCiferníky, které zaujmou na první pohled

Více náramek než hodinky

Skutečně elegantně a luxusně vypadá řada Guess, která více než hodinky připomíná náramky. Na ruce vypadají fantasticky a mají nejen estetickou funkci. Stále nám totiž připomínají, kolik je to vlastně hodin.

Opravdové skvosty mezi hodinkamiOpravdové skvosty mezi hodinkami

Článek Hodinky Guess, stylová ozdoba našeho zápěstí byl publikován 22. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...